[修改版] 會自動Block迅雷嘅qBittorrent v2

1001 回覆
189 Like 21 Dislike
唔會down快左咁到底有咩用?
Bt軟件既優劣唔係用download speed黎比較?
留名
l
巴打想問下分類入面個Uncategorized係唔係整唔走
巴打想問下分類入面個Uncategorized係唔係整唔走

D SEED要自己分類
一係TICK走個Categories
裝完唔識用,係advance到睇唔到block ip果啲野?同埋洗唔洗set 幾他野
裝完唔識用,係advance到睇唔到block ip果啲野?同埋洗唔洗set 幾他野

已經係會自動BLOCK指定Peer 所以基本上裝完就用得
除非你想BAN埋係Unknown client既強國IP先要入advanced到SET

除非你想BAN埋係Unknown client既強國IP先要入advanced到SET

thanks

thanks

或者你想SET可以同時DOWN幾多粒SEED果類野先要改SETTING

thanks

或者你想SET可以同時DOWN幾多粒SEED果類野先要改SETTING

快唔一定代表好
想當年,utorrent 會靜靜地mine bitcoin

快唔一定代表好
想當年,utorrent 會靜靜地mine bitcoin

比較想知當時D受害者轉用邊個BT軟件多
BTW utorrent好似唔係最快 我記得tixati先係 不過close source
依家先知utorrent會認自己友
見你靠header 入面果個 user agent field 黎認迅雷, 我覺得呢個approach 根本唔Work
迅雷可以自己改header,話自己係unknown 或者 qBittorrent都得

bt 宜家真係冇乜用...
kickass 又死埋其他網又唔齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞