[修改版] 會自動Block迅雷嘅qBittorrent v2

1001 回覆
189 Like 21 Dislike
支持
有無64bit version?
系吾錯,比個叻

我個版本暫時未冇
其實係太懶 唔想setup多個64bit env
btw你可以跟番github個wiki教學compile個64bit既 其實唔難
師兄我都強烈要求你搞個64位版,現在大部份人都用64位系统,用翻原生qBittorrent 64位軟件最match.
utorrent多年來只出了一個3.0版本有64位之後又停止開發.
你叫人自己整,吾系吾想,而系自問無咁嘅學識.有時間師兄高枱貴手搞個64位版
師兄我都強烈要求你搞個64位版,現在大部份人都用64位系统,用翻原生qBittorrent 64位軟件最match.
utorrent多年來只出了一個3.0版本有64位之後又停止開發.
你叫人自己整,吾系吾想,而系自問無咁嘅學識.有時間師兄高枱貴手搞個64位版

咁強硬求人都有
比我連32位都唔再整
qBittorrent v3.3.15 was released
Thank's Ching
3.3.15
本人依家唔係香港 下星期先更新

我個版本暫時未冇
其實係太懶 唔想setup多個64bit env
btw你可以跟番github個wiki教學compile個64bit既 其實唔難

Ok
我試下complie
唔該哂Husky巴
3.3.15 push
3.3.15(Enhanch Edition)已裝.
仆鳩雷仆得好爽,吾該Ching
Husky有無方法在一台電腦同時運行2個qbittorrent?

點樣閂左下載完成個BUBBLE
點樣閂左下載完成個BUBBLE

應該係呢個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞