[修改版] 會自動Block迅雷嘅qBittorrent v2

1001 回覆
189 Like 21 Dislike
通常都係Router頂唔到太多connection先會咁
試下去qBit option較番低少少個connection limit
開住唔理佢會彈d tracker驗證出黎叫我打id&password,會越積越多有排close

已經升左4.0.4.3
近排堆public tracker唔知做咩
husky 巴打以前係咪開過cs server
yes,已執
某一版本down唔到某d av 要轉返bitTorrent先down到跟住升到4.04佢又down得返某d av

喝隻係咪都係咁
down唔到咁奇怪?
libt1.1.7出左
咁如無意外 qb4.0.5/4.1.0應該今個星期更新到
次次啲seed一過1000connection就成個qtorrent好lag

應該唔係唔夠ram/router頂唔到
因為照上到網睇到youtube打到機低ping

係咪有咩set錯左
1000connection.........HDD full load搞到慢左掛.......
留名先
我用ssd
不過好少seed會上到1000都未down完
用左好耐qbitorrent用慣晒而家發現有呢個問題
鳩估 我諗係windows disk usage問題(libtorrent1.1.7會fix番)
巴打我用qb dl無速度
而家用緊ut,我想問下點扑柒啲迅雷狗
而家有粒seed dl得幾kb ul成幾mb
係咪比人吸梗血
用緊UT2.04, 有冇方法可以一次過migrate去qb?

唔想手動一個一個咁搬家
巴打好多PT站

一樣用2.04, 巴打點set可以搶到咁高upload?
依家應該冇方法
之前有python script做既
不過冇更新好耐
手動block.............
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞