[月供股票] 2017年3月

514 回覆
4 Like 1 Dislike
有冇巴打月供2號同66
2號成4萬一手真係等到天荒地老

2號

2號

1月開始供 見住佢由74蚊升到而家80蚊

我岩岩今個月開始供2800

上星期42.95價位入左66一手

真係有排擺

2800唔熟
066應該仲有升值潛力啩

一定有

點睇得出,PE: 25

我係第10頁有講,
我自己供11+66+16。我供66係睇中佢嘅property development + investment pproperty幾年後先係豐收期,康城+何文田+黃竹坑賣樓,青衣城擴建+康城商場+大圍商場+德福擴建,深圳賣樓應該呢兩年入賬

地產股PE係10到,物業發展比例不嬲都唔高
下個月開始供66
中銀信用卡供係咪固定9號?

真係有排擺

2800唔熟

一定有

我係第10頁有講,
我自己供11+66+16。我供66係睇中佢嘅property development + investment pproperty幾年後先係豐收期,康城+何文田+黃竹坑賣樓,青衣城擴建+康城商場+大圍商場+德福擴建,深圳賣樓應該呢兩年入賬

15年嘅香港物業發展反而減少左

真係有排擺

2800唔熟

一定有

我係第10頁有講,

供66不死
來緊仲有咁多站開 租務又有收入

2800唔熟

一定有

我係第10頁有講,

供66不死
來緊仲有咁多站開 租務又有收入

想問下,中銀係唔係無論買幾多隻同幾錢都係$50一個月?
冇其他雜費要收?
想小小地每個月供多2-3K俾個女第日用!
因為本身都已經買佐儲蓄保險

係,50全包。
上限是2萬,2萬以上就計%。
但你供3k可以集中一隻好d

即係每月唔供超過兩萬蚊就都係$50
咁又幾抵,如果斷供會唔會有額外收費?

初步都係想供66,係供款日之前轉銀碼就ok?
以最後嗰個為準?

唔好意思咁多野問.
有冇巴打月供2號同66
2號成4萬一手真係等到天荒地老

2號

2號

岩岩派左息
但真係供到天荒地老
我供2000咋
供左8個月
想問下,中銀係唔係無論買幾多隻同幾錢都係$50一個月?
冇其他雜費要收?
想小小地每個月供多2-3K俾個女第日用!
因為本身都已經買佐儲蓄保險

係,50全包。
上限是2萬,2萬以上就計%。
但你供3k可以集中一隻好d

即係每月唔供超過兩萬蚊就都係$50
咁又幾抵,如果斷供會唔會有額外收費?

初步都係想供66,係供款日之前轉銀碼就ok?
以最後嗰個為準?

唔好意思咁多野問.

10號扣數 之後第一個交易日入貨
如果每個月可供$5k , 3+66好定3+2800好
主要收息 擺三年以上
你地有冇話提議用邊間供
月供 可以10k
心水係3 66 939
供3 66 各5k 定3隻 各3k好
如果用中銀供 我有月供ac 平時想溝貨 都係用返中銀定其他好
你地有冇話提議用邊間供
月供 可以10k
心水係3 66 939
如果用中銀供 我有月供ac 平時想溝貨 都係用返中銀定其他好

搭單問...939點解唔一手手買
你地有冇話提議用邊間供
月供 可以10k
心水係3 66 939

點解939 要一手手? 因為上落大?
3我見價位都係上落唔大
其實66供唔供得過 佢係派特別息先有咁高既息
你地有冇話提議用邊間供
月供 可以10k
心水係3 66 939

3我見價位都係上落唔大

939一手先100股 姐係$6XXX
你地有冇話提議用邊間供
月供 可以10k
心水係3 66 939

3我見價位都係上落唔大

939一手先100股 姐係$6XXX

1000股先岩
你地有冇話提議用邊間供
月供 可以10k
心水係3 66 939

3我見價位都係上落唔大

因為939好平姐...6000幾 ,有時5000幾,上落都唔會太大 ,+/- 1000左右 唔洗供 除非你怕煩
否則岩價就一手買 好過咁樣困死自己一定要供 溝溝下分分鐘仲貴/無分別
純個人見解 不喜勿插
3號仔同66等高手分析
你地有冇話提議用邊間供
月供 可以10k
心水係3 66 939

3我見價位都係上落唔大

因為939好平姐...6000幾 ,有時5000幾,上落都唔會太大 ,+/- 1000左右 唔洗供 除非你怕煩
否則岩價就一手買 好過咁樣困死自己一定要供 溝溝下分分鐘仲貴/無分別
純個人見解 不喜勿插

但ser fee 高
有月供緊既 會咩溝貨
你地有冇話提議用邊間供
月供 可以10k
心水係3 66 939

3我見價位都係上落唔大

純個人見解 不喜勿插

但ser fee 高
有月供緊既 會咩溝貨

會用咩
3號仔同66等高手分析

供3 仔啦

紅股真係好屈機架
1.1^n
3號仔同66等高手分析

供3 仔啦

紅股真係好屈機架
1.1^n

咁66同2800點簡好?
暫時最多5k供 唔想分三隻同散
3號仔同66等高手分析

供3 仔啦

紅股真係好屈機架
1.1^n

入夠10手每年紅股1手
放返出去少少地都有13k嫁
你地用邊間供
要溝貨既 去返月供果間定點
3號仔同66等高手分析

供3 仔啦

紅股真係好屈機架
1.1^n

入夠10手每年紅股1手
放返出去少少地都有13k嫁

又新高 15個幾
係咪臨近十送一都係咁
咁應該等佢送完先開始供定而家開始供好
追完成個post,好多野都睇唔明
應唔應該供?
小弟銀行有十皮野到,每個月有幾千淨
股票有無話幾時派一次息?
我要點知佢幾時派?
追完成個post,好多野都睇唔明
應唔應該供?
小弟銀行有十皮野到,每個月有幾千淨
股票有無話幾時派一次息?
我要點知佢幾時派?

有冇基本股票知識?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞