歡迎想砌模型o既巴絲入黎(4)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
岩岩入坑, 原來 現時點 入面好多特別版高達模型...
駛唔駛去個度買, 定都係福利/模倉?
唔好去現時點啦 全部野都好貴
我建議一係你講果兩間,一係旋轉拍賣
一係facebook入高達模型交易group HKGEx
入面d人黃到仆街 勁爽
三方面得閒格下價啦
現時點模型貴好多 比起出面
通常都係走頭無路 搵唔到想要個隻
先會係現時點買
MG卡碧尼有無出過浮游炮支架?
thx all
現時點二樓近沙嗲王嗰間多款,舊款都有
福利新款一出好快散哂
Future Formula多FAG但係唔覺有Hexa Gear現貨,不過有得訂
NU gundam 有冇人知街價幾錢
RG
隻rg電鍍鳳凰洗唔洗咁貴
我想要唔電鍍多啲
不過Bandai唔會出㗎啦
有邊間模型舖時時有唔同模型做特價, 令人時時都有去下尋寶既感覺?
唔急玩可以係fb gp度搵下,有時d人會原價放返pb野出黎
見之前d comment話要噴完消光先做舊化
咁如果舊化用粉彩,咁之後仲洗唔洗噴多層消光?
d粉彩會唔會甩
新手買u star 601G 夠唔夠玩?
自由有 2.0 , 跟住 2.0 應該係突自機會多 d

Wing 有 hirm 版, 應該無咁快 2.0
現時點...夜晚上完一至兩次電梯行一分鐘即刻返轉頭電梯走人

終於整完
下隻可以砌sazabi喇
終於開左隻御模道ultraman來砌
但係D件既質素差到一個點 我只係做左個頭部
已經打磨左粒幾鐘 有D又要剪又要畢地補
未砌過咁難砌既模型
SF應該無咁快
可能排GP01,02,陸高,EZ8之後
想知多少少,御模道其實係咪大陸"副廠"野黎?
bandai隻7號,個膝頭淨係可以少少屈曲,
但御模道呢隻睇落真係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞