歡迎想砌模型o既巴絲入黎(4)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
其實有咩問題
可能個模壞,又可能D件良率太低,又可能生產成本太高,得BANDAI先知
總之上一批2000年出過之後19年來係未再販過
我以為係有咩新例唔俾用軟膠皮tim
我好鍾意廁紙使徒 (俾初號機食左s2機關果隻),個樣傻更更,對手又fing fing 下好攪笑
TV版個隻型過劇情版個隻

宜家初號機有無出新PG,見黎見去都係得97年個隻。

下隻整獅子
無咗一件不如整戰損啦⋯⋯
一陣出皆旺搵下,或者淘寶
出面果件 玩獅子+爪 會多
入面果件就
細個時買過隻144魔鬼高諗住試整無縫, 結果失敗, 直到今日。
隻HGAC沙多洛小腿左右啪中間會有縫, 了起左我, 而且又有時間所以今次會再試做無縫, 希望唔會失敗啦
第一次想整無縫係因為隻144魔鬼高達對小腿, 點知隔左廿年都係因為對小腿而令我想整無縫, 屌你丫
頭先去搵果隻田宮綠蓋膠水, 1入鋪頭見到樽綠色蓋既野除左價錢之外乜都冇睇就俾錢走人, 跟住去搭車返歸, 行到半路屎忽痕攞樽野黎睇, 點知係樽野寫住唔知乜鳩軟化劑, 上網睇完先知買錯野, 再睇多次樽野, 點知連牌子都錯鳩埋, 好彩趕得切收鋪前趕到。 真係超級大傻仔, 膠都廢事俾
暫時未疾過
btw如果有時間噴多d都想換set正規d
幾時出孔明啊 就月底
btw我諗會唔會疾應該關d油杰唔杰事,我用mr hobby同giga d油開1 : 1.5都未疾過,但要輕手噴,推盡噴嘅話個槍咀慢慢會有油積住,收槍果下會成pat咁噴出黎
我果d cheap野洗乜搞咁多野
得個mini隔水,你預set野新手上路用啦,老老實實你個筆值買個細泵都無晒
應該都係用錯野同錯方法
想問問Destiny extreme blast mode mg邊度搵得到
屌,我以為自己幾時出左reply,我岩岩都做左呢樣7野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞