叫foodpanda外賣小心D

388 回覆
2451 Like 9 Dislike
咪又係外賣仔
有幾撚巴閉 呢啲垃圾見到就拆撚咗佢架車
仆街
Del app
好恐怖
樓主點樣搵返啲圖?
自己黐完然後影相post上連登
foodpanda係台灣個名臭撚左好耐
咪撚再叫foodpanda啦屌
但係上次824九龍灣,我見到兩個foodpanda泊左架電單車係條街到制服換黑衫衝左上前.....個別例子姐...
各大facebook電單車group
你唔係以為我插贓嫁禍呢個撚屌呀嘛
你追下post啦 , 廢事答同一樣嘢咁多次
你要睇就自己入d gp慢慢睇
可以係個別事件,條撚樣藍絲精神病?
幾時cut?
前個排開電視個陣明明仲有
我仲諗點解咁既時候都夠膽死仲落廣告
平時想幫襯都幫唔到
成日都話多訂單暫停送餐
講緊你兩點幾都會唔夠人做
只能講你係唔合適既時候講合適既說話
係呀 , 個別例子呀
咁咪叫foodpanda出聲明澄清lor
冇問題架wor
容許員工係工作時間係有公司代表性既物件上張貼有關圖片 , 唔係代表公司認同佢既言論咩?
都係果句 , 唔係立場問題 , 係良知問題

咁都覺得冇問題 , 你地對唔對得住係狗屋俾d狗非禮既女義士?
正如d廢老講"警察總有好人ge , 打人果d係個別例子je" 一樣道理 , 但佢地一日唔割蓆唔辭職 , 一率當同謀 , 當一樣立場
點解廢老言論接受唔到 , 呢件事又接受到?
睇唔透
賣廣告姐 講到佢支持我地咁
佢夠喺黨鐵到賣 所以呢啲唔可以作準

大班就唔同啦
連登高登都出埋啲咁嘅畜牲
唔係 , 係身份證冇三粒星 , 成家黎香港住公屋既蝗
佢覺得64冇問題 , 死左人都係合理
香港人唔應該有遊行示威既自由
大學生出黎俾人打係抵死
女義士被爆眼淨係爆一隻就益左佢

以上言論當時係電單車谷引起極大迴響
搞到谷主即刻dele post

以上內容我講大話我即刻俾狗拉去新屋嶺打斷雙手雙腳俾佢用警棍桶爆屎眼
有,國泰就係
咁on9
永不錄用啦
Foodpanda 老細係紅底定黃底?
其中一個管理層岩岩換左支那人無耐
近排既事黎
所以營運手法比以往有明顯分別
哇咁既 以後唔叫了
巴打跟得好貼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞