叫foodpanda外賣小心D

388 回覆
2451 Like 9 Dislike
VR7708

手足們:
我整咗個Butterfly分解教學比大家。

Youtube片: http://shorturl.at/aBNY4
一方有難 八方支援
兄弟爬山 各自努力
光復香港 時代革命
五大訴求 缺一不可!
唔關food panda事
屌你老母今時今日都仲有你呢啲懶係中立嘅傻鳩
無腦縮番入你老母個閪度啦唔洗出嚟同人講嘅
推到food panda炒
Panda有內部通訊話罷工當日唔扣出席率 架車好多都係自己車
個office好多都後生
E肚仔見係黨報01之後真係怪怪地
不過我down左app冇用過
每次都有撐手足嘅通知同優惠
foodpanda?
不了
Hong Kong popo is a joke, e y e y yo
Shooting expired tearing gas, china kill you all

Hong Kong Popo is Nazi, e y e y yo
Team up gang members in yuen long, bullets in your eyeball

Carrie Lam, Xi Jinping
Hong Kong Police, China’s army
People will not surrender, we not slaves anymore.
掛張咁撚偏頗同失實既野係公司車都唔撚俾投訴?
原來人身攻擊都係別人的聲音咁個人意見覺得你老母阿婆女朋友家姐細妹女兒全家都係雞好撚好砌
藍絲有撚腦咩
高登仔都咁on9
野唔可以亂食
說話唔可以亂講
架車係個車手自己出㗎
直接向food panda表達不安啦
始終見到架咁嘅車 作為顧客感到不安都好合理
槍口對外呀巴打
你咁放心,咪自己去叫囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞