叫foodpanda外賣小心D

388 回覆
2451 Like 9 Dislike
我諗容得下不同聲音唔代表任何女性可以隨便比人話係雞下話佢寫社運雞播
話人係雞
咁嘅聲音係咩聲音呀
好理性咩?
用下腦啦戇鳩仔
佢咁容得下不同聲音,相信應該容得下人地話佢老母家姐細妹係雞
即刻del foodpanda app
屌佢老母
傻左?佢叫人做雞
點知佢上門會對單身女仔做啲咩
我屌你老母
全家生性病
你老母做雞

記住用容下我嘅聲音啦
如果唔係就同中共冇分別
報環保,佢部車大黑煙,應該要去驗下車

Food panda 回覆
最新消息 foodpanda 高層攬呢個車手 , 淨係叫佢唔好再貼係車 , 無任何處分 , 同林奠一樣呃鳩人

自己友?
無錯係抵制CCTVB 不過幫襯黨鐵呢
宜家你地覺得CCTVB仆街D定黨鐵仆街D呀?

偷圖 , foodpanda係fb咁答人
我見到就一腳車埋去架車度
個車手真係好波,幫foodpanda倒米
9月8日 美領人鏈防鬼
https://lih.kg/1544032
跪求各位巴絲幫手推一推
(我係一個有夢想既P牌仔
Pish
咪睇下聽日係九龍灣見唔見到呢架車拎foodpanda外賣咪知我講既係真定假
佢宜家係電單車d fb page出晒名
太多人爆料
底都起埋
痴撚線 唔撚再叫啦
----------------------------------------------------------------------------
太子CCTV最快星期6會被刪除
我地要有一次大集氣出太子 制造輿論壓力
將831死人嘅概念植入市民心中
令全港市民聚焦落黨鐵 迫佢交831嘅CCTV
絕對唔係要依兩日咁得幾十人圍太子警署咁
一定要上千人
實行將太子站鋪滿白色鮮花

依家號召各位巴打
聽日9月6號1930集氣千人太子站獻花
見字嘅巴打幫手spread出去 一個人真係推唔起
----------------------------------------------------------------------------
【831】9月6號1930集氣千人太子站獻花行動post
https://lih.kg/1544326
藍屍定警畜定五毛
嘩 佢做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞