叫foodpanda外賣小心D

388 回覆
2451 Like 9 Dislike
我喺twitter同ceo講咗,跟住香港公司好快就覆咗我
我就話如果唔炒佢,會繼續向不同部門投訴
大家一齊施壓,相信藍屍一定收皮
炒佢對公司都有著數
因為如果係舊制車手有底薪,新人已經轉哂自僱冇底薪,cut緊cost

我都send咗email去佢總公司
講咗要求要炒佢
但未有人覆我
twitter搵ceo傾計啦

send唔到msg比佢,係咪直接留言?
(sor, 唔熟twitter點用 )
上佢twitter,㩒右下角藍色icon tag佢
message可以順手打埋@foodpandahk,香港公司嘅twitter

冇炒 , foodpanda暫時停佢職 , 等風頭冇咁緊就會俾佢開返工

foodpanda營運部你好, 知你有mon post
香港區有紅底入左股
都話管理層入左個支那人冇耐

唔係搞到咁都唔出聲明 , 淨係低調處理就知咩事啦

一樣係tvb同黨鐵賣廣告罷叫foodpanda? 高層指住你黎笑ja
千期唔好叫foodpanda
我唔理佢咩立場啦,本身foodpanda都廢,落錯左張兩個鐘後既自取單,唔俾取消,或者取消但無退款
咁邊一間公司係由上至下係深黃可以幫襯
唔係黃唔黃既問題
係仇恨言論既問題
深藍公司可以撐狗話嚴正執法 , 但唔會明面咁形容示威者係社運雞 任砌
深黃公司可以反對d狗濫暴 , 但唔會明面形容狗係狗

係工作時間身穿公司制服 , 就代表緊公司
果個物理治療師都即刻係facebook話俾人hack啦 , 言論自由係唔包仇恨言論

個藍屍繼續開工 , 繼續貼係尾箱 , 繼續著Foodpanda制服拎單 , 只係由九龍灣轉左去將軍澳開工 , Foodpanda輔警高層會撚理投訴咩 , 同客口講會停職 , 實際繼續俾佢開工仲用橡膠穎改圖poster , 真係唔撚配
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞