叫foodpanda外賣小心D

388 回覆
2451 Like 9 Dislike

陣間開門俾d 外賣仔見到你著黑衫 , 我都唔知會點 , 仲要有晒你電話地址

都係叫其他公司穩陣D
痴線 都唔知佢上黎會做啲咩 女人就話雞 咁唔安全點叫外賣
仲要係自己放佢上黎
同放d白衫藍衫上自己屋企冇分別
斬完你姦完你 , 你去報警d popo見到你屋企有gear即刻拉埋你
都係小心d好
foodpanda做野啦
依家隨時危害到顧客安全
吊住2杯飲品,由得啲飲品食廢氣
推到有車手資料
foodpanda好似係自己友嚟
見佢有同100毛賣廣告
唔知樓主做乜鳩
尾箱掛住果袋係foodpanda單黎
公司係自己友je , 但你肯定d外賣仔係自己友?
係就唔會有上面張相啦
foodpanda出聲明炒左呢條友咪真係自己友lor , 唔炒就 ....
拿 , 即係有人著佢公司制服 , 係工作時間係自己車貼呢d嘢
如果foodpanda唔出黎解畫 , 點叫自己友呀?
咁既話好多紅底公司都係自己友
有晒車牌
可以投訴佢
好怕唔知送D咩上黎
你咁樣同中共有咩分別?
容不下別的聲音
個個都有唔同意見架啦
倒番轉諗 一間公司如果係藍 都無理由要求佢自己D員工全部都係藍啦? 反而亦然

Btw 熊貓依家最新果個制度係自僱關係 如果果個車手係最新制度 咁佢講既野更加唔關公司事
但Food panda 係黨鐵落廣告喎
推,推完再去foodpanda fb要求回應
你一日唔回應我一日都唔會再用foodpanda
最新消息 , 熊貓高層攬佢 , 淨係叫佢唔再貼d圖係車就當無事
唔信?係九龍灣睇下呢條友仲有冇拎foodpanda咪知真假lor

foodpanda , 處分wor
自己友wor

foodpanda你一日唔出聲明 , 一日都唔會再幫襯你
已投訴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞