[Irreplaceable Umtiti] 巴塞隆拿球迷討論區 (183)

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
有啲睇唔透軌班球迷咁憎摩佬 變左過街老鼠咁

世三,法比一樣係仆街
正宗狗咬狗

其實隊隊d球迷都係咁冇品,打和!

賣馬達已經夠摩狗死十次啦

好心就賣返比車仔
見佢冇得出就心up 連國家隊後備都冇份
343出alba踢左中場算啦,後面用番utt

係驚長踢唔夠人
得4件常規中堅

係驚長踢唔夠人
得4件常規中堅

馬斯同24仲要
不得不承認今季馬斯膠力仲勁過#24

係驚長踢唔夠人
得4件常規中堅

馬斯同24仲要

賣巴查子賣得咁開心吖拿
不得不承認今季馬斯膠力仲勁過#24

鍾意佢先想早d賣走佢,唔想下季要場場屌佢
老老豆豆
幾多人認為今季聯賽仲有機?
老老豆豆

由和貝迪斯嗰場已經唔覺有
老老豆豆

今季贏聯賽係100%既波,我話既
老老豆豆

今季贏聯賽係100%既波,我話既

有包禾就系,達件垃圾死得啦
仲有11場,差得果5分,我唔會咁快認輸囉,但最重要係做好自己,如果踢得番好波,爭取到最後,輸都冇所謂,而唔係鳩下鳩下踢場垃圾然後一早認輸。
仲有11場,差得果5分,我唔會咁快認輸囉,但最重要係做好自己,如果踢得番好波,爭取到最後,輸都冇所謂,而唔係鳩下鳩下踢場垃圾然後一早認輸。

今季最on9 一定係主場輸比艾拉維斯
拉科 和馬體同賤種

拉科 和馬體同賤種

和貝迪斯同黃潛

拉科 和馬體同賤種

和貝迪斯同黃潛

貝迪斯係球證都有啲問題

拉科 和馬體同賤種

和貝迪斯同黃潛

貝迪斯係球證都有啲問題

不過贏返皇蘇

agger, 若果狗隊咁ge陣容黎緊都冇失分,咁佢地冠軍都實至名歸

個個好似食左悲狗d屎咁成鳩日放棄
負責落場踢果堆好似你地咁諗就死得了

agger, 若果狗隊咁ge陣容黎緊都冇失分,咁佢地冠軍都實至名歸

個個好似食左悲狗d屎咁成鳩日放棄
負責落場踢果堆好似你地咁諗就死得了

唔大輪換都有少少價講嘅
其實你地係咪怕季尾畀mon狗抽水先咁悲觀?
次次樂觀都換黎失望
狗隊奪冠的話,係呀會唔順氣
但事實係巴塞自己柒幾次,兩場六分波都因為d on9野搞到拉唔到距離
唔好講咩黑唔黑哨,巴一樣有得益,狗隊一樣有被黑
次次樂觀都換黎失望

尼馬如果好似你地咁,就唔會有6-1逆轉
上年定前年巴塞贏10分果陣,對面都唔會因此放棄啦
上年定前年巴塞贏10分果陣,對面都唔會因此放棄啦

唔講仲以為剩低2,3場, 差5,6分
PSG have sent a report to UEFA regarding Deniz Aytekin's refereeing vs. Barcelona last week. [MARCA]西班牙太公報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞