[Irreplaceable Umtiti] 巴塞隆拿球迷討論區 (183)

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
成班廢柴隊隊都驚,返高登幫悲狗含撚啦

你班自大撚

季尾會證明一切

Agger

When it comes to someone you love,sometimes there's no refuge,sometimes there's just pain
When it comes to someone you love,sometimes there's no refuge,sometimes there's just pain

Wanna call spring tgt?
Chapecoense's President revealed that Barça was the only European club that helped them financially after their tragedy. [FOX Sports]

仲有閒錢幫人

公關既野

utt 入選法國國家隊
https://www.fff.fr/equipes-de-france/1/france-a/derniere-selection

希望遲啲坐正 始終有好大競爭

佢有機會既
黑腸身體質素好
夠硬淨
係要啲時間浸下
反而如果巴查+utt 唔知會點

我一直都覺得巴查唔應該走 因為佢同utt係冇衝突 仲應該夾到 你睇碧基utt都夾得好 巴查打法同碧基差不多仲要更進取 夾utt一攻一守應該好好
utt 入選法國國家隊
https://www.fff.fr/equipes-de-france/1/france-a/derniere-selection

佢有機會既
黑腸身體質素好
夠硬淨
係要啲時間浸下

我一直都覺得巴查唔應該走 因為佢同utt係冇衝突 仲應該夾到 你睇碧基utt都夾得好 巴查打法同碧基差不多仲要更進取 夾utt一攻一守應該好好

而家有巴查就唔會買utt

佢可能想叫第個
utt 入選法國國家隊

佢有機會既
黑腸身體質素好
夠硬淨
係要啲時間浸下

如果個時真係馬斯走都可能幾好
巴查子 pk utt 煙今季計你半件
都咪話唔正
垃圾巴出到線架話,留名者幫我含撚
垃圾疤抽中李城既話我抄哂呢個post手足名一次

Chapecoense's President revealed that Barça was the only European club that helped them financially after their tragedy. [FOX Sports]

仲有閒錢幫人

點解無 唔通真係信無錢出糧俾美斯要賣拉b d垃圾新聞咩
岩先捐完俾UNICEF
Fundació FCBarcelona‏已認證帳戶 @FundacioFCB

We show our support to the #SouthSudan #famine emergency by donating 200,000 € to @UNICEF via our alliance with them.

仲有閒錢幫人

點解無 唔通真係信無錢出糧俾美斯要賣拉b d垃圾新聞咩
岩先捐完俾UNICEF
Fundació FCBarcelona‏已認證帳戶 @FundacioFCB

We show our support to the #SouthSudan #famine emergency by donating 200,000 € to @UNICEF via our alliance with them.

200000貢少不如吾巧捐

布清個10 次蝗wiki 呢
utt 入選法國國家隊

佢有機會既
黑腸身體質素好
夠硬淨
係要啲時間浸下

都咪話唔正

當初我諗住佢賣24留查,點知今季馬斯仲柒過24,不過24回勇都好ge,起碼季尾走果陣冇乜人屌佢
utt 入選法國國家隊

佢有機會既
黑腸身體質素好
夠硬淨
係要啲時間浸下

都咪話唔正

當初我諗住佢賣24留查,點知今季馬斯仲柒過24,不過24回勇都好ge,起碼季尾走果陣冇乜人屌佢

有邊個唔係咁諗
utt 入選法國國家隊

佢有機會既
黑腸身體質素好
夠硬淨
係要啲時間浸下

都咪話唔正

有邊個唔係咁諗

24個時除左係全隊唯一左腳中堅諗唔到有咩理由留佢

佢有機會既
黑腸身體質素好
夠硬淨
係要啲時間浸下

都咪話唔正

有邊個唔係咁諗

24個時除左係全隊唯一左腳中堅諗唔到有咩理由留佢

不嬲諗住買utt 咪有左腳 再者巴塞都好多冇左腳中堅架啦
拿拿聲抽賤種踢2場分勝負仲好啦屌
拿拿聲抽賤種踢2場分勝負仲好啦屌

唔好啦
到時會2個星期3場國家打比

布清個10 次蝗wiki 呢

出面話黑哨,所以唔計
幾點抽
有冇link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞