[Irreplaceable Umtiti] 巴塞隆拿球迷討論區 (183)

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
又睇多次lost in translation 好想叫春

男人叫春不是罪
(除左綠帽仔)

佢咁垃圾邊算係男人

駁吾到

其實點解專一都垃圾

you件低等生物唔好侮辱專一兩隻字

俾迷仔撚

男人叫春不是罪
(除左綠帽仔)

佢咁垃圾邊算係男人

駁吾到

其實點解專一都垃圾

真心求教

隻雞都俾綠帽你戴,仲話唔介意養埋人地個仔,隻雞見你咁撚廢,真係搵台仔好撚過
專咩一,只係猴住隻雞個西炸?貪人地混血個樣呀?做人做到你咁男人尊嚴都無,祝你孤獨終老

男人叫春不是罪
(除左綠帽仔)

佢咁垃圾邊算係男人

駁吾到

其實點解專一都垃圾

真心求教

隻雞都俾綠帽你戴,仲話唔介意養埋人地個仔,隻雞見你咁撚廢,真係搵台仔好撚過
專咩一,只係猴住隻雞個西炸?貪人地混血個樣呀?做人做到你咁男人尊嚴都無,祝你孤獨終老

迷仔

佢咁垃圾邊算係男人

駁吾到

其實點解專一都垃圾

真心求教

迷仔

迷仔竟然會咁惡
btw 講得好
迷仔智力變番正常
瘋了,一切都瘋了
都講到化,佢都仲係咁
迷仔智力變番正常

一直都巧正常
都講到化,佢都仲係咁

認真,講到好撚煩,你要搵咪自己搵,唔駛上黎講,冇人想知

佢咁垃圾邊算係男人

駁吾到

其實點解專一都垃圾

真心求教

迷仔

佢咁垃圾邊算係男人

駁吾到

其實點解專一都垃圾

真心求教

迷仔

迷仔好波
不枉我一直睇好你
都講到化,佢都仲係咁

認真,講到好撚煩,你要搵咪自己搵,唔駛上黎講,冇人想知

agger
連迷仔都睇唔過眼
綠帽狗究竟有幾撚垃圾
迷仔
屌你老母,講撚左幾多個月呀,每個post都講成幾頁你啲垃圾事,睇都睇到煩
過埋今晚就五分了

扺我一直撐u 迷仔ho ball
個個都加盟弱智聯盟
個個都加盟弱智聯盟

入呢個po留言就自動加入啦
專咩一,只係猴住隻雞個西炸?貪人地混血個樣呀
Well said
Well said

迷仔都比綠帽狗激到突然正常
希望青山可以捉綠帽狗去做臨床
Well said

全世界再無痴線佬
Well said

全世界再無痴線佬

d人俾佢激到痴線牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞