[Irreplaceable Umtiti] 巴塞隆拿球迷討論區 (183)

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
用70m買簡迪,一億買大佬就可以重現夢三

1億都唔放啦而家
諗都唔先諗
大佬就算吧啦 同位球員大把

買埋普巴啦
簡迪我唔覺得佢岩巴塞
成個辯論好弱智
成個辯論好弱智

like you
成個辯論好弱智

一咪互屌又唔正面回應問題
用70m買簡迪,一億買大佬就可以重現夢三

1億都唔放啦而家
諗都唔先諗
大佬就算吧啦 同位球員大把

Thiago
成個辯論好弱智

like you

吊你牙
成個辯論好弱智

like you

吊你牙

@迷清
成個辯論好弱智

一咪互屌又唔正面回應問題

一早估到係笑話
睇都廢事睇
要笑我唔好去睇笑笑小電影
今日好靜
今日好靜

3.14 都係情人節黎
班mk出晒去陪女
森保利 要再待觀察
老西真係唔爭氣
Barça are closely monitoring Thiago Alcantara's situation, who's interested in coming back. He was also scouted by Roberto Fernández. [Cadena SER]
老西
Barça are closely monitoring Thiago Alcantara's situation, who's interested in coming back. He was also scouted by Roberto Fernández. [Cadena SER]

繼續吹

買到先算
就快吹到全世界青訓都想回巢
邊隊可以抽到李斯特城
BTW 如果曼城過到16強,九成又要對壘
睇黎我皇抽中李城是100%既波
邊隊可以抽到李斯特城

除左吾皇仲可以有邊隊
老西真係唔爭氣

射失兩球十二碼無得怨啦
邊隊可以抽到李斯特城

除左吾皇仲可以有邊隊

留名睇結果
睇黎我皇抽中李城是100%既波

諗都唔洗諗 疤狗中拜仁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞