[Irreplaceable Umtiti] 巴塞隆拿球迷討論區 (183)

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
我記得有人對A GO背後既人推論過D陰謀論

?

?

葡萄牙人?同丙朗同一個agent?
Before the Deportivo game, Barça conceded only 1 goal from a corner kick out of 81 times defending (week 20 against Betis)
我記得有人對A GO背後既人推論過D陰謀論

?

?

買A GO果時有人話過佢個經理人同某球會有好大既生意來往
雖然到依家我都覺得冇咩關係

文迪斯呀嘛
Paco都係文迪斯
而除左ag paco 巴塞好耐冇同文迪斯做生意
Before the Deportivo game, Barça conceded only 1 goal from a corner kick out of 81 times defending (week 20 against Betis)

alba 真係唔打得中堅

唔講其他 淨係講身高都已經輸蝕啦

唔講其他 淨係講身高都已經輸蝕啦

佢防守意識真係麻麻
身高輸但彈跳力都可以補下
意識唔夠先係最大問題
本身左閘點打到中堅
罪不在小明啦,寧願推上中場仲好
本身左閘點打到中堅

比佢試翼位鳩爆得唔得
本身左閘點打到中堅

比佢試翼位鳩爆得唔得

未必得 佢係走位個種 佢平時咁落得底係靠左翼切入拉空條邊再走位同埋配合

膠登仔
有艾比度果陣其實同三中堅差唔多,特警果陣都好少返去

我印象中大賽艾比度唯一一次前插就入賤種波,成隊狗望住美斯以為佢傳右,點知一野吊畀艾比度
法國迷仔今晚終於訓教
有冇人睇緊獌

膠登仔

有啲睇唔透軌班球迷咁憎摩佬 變左過街老鼠咁

mid term

世三,法比一樣係仆街
正宗狗咬狗

其實隊隊d球迷都係咁冇品,打和!

世三,法比一樣係仆街
正宗狗咬狗

其實隊隊d球迷都係咁冇品,打和!

賣馬達已經夠摩狗死十次啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞