[Irreplaceable Umtiti] 巴塞隆拿球迷討論區 (183)

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
Marco Verratti is thinking of leaving PSG. Barça likes him and his contract ends in 2021. His cost would be 70M [md]

Although rumor, Barça met with Hector Bellerin's agent to discuss a possible signing. His transfer could cost 40M [sport]

不了
狗隊奪冠的話,係呀會唔順氣
但事實係巴塞自己柒幾次,兩場六分波都因為d on9野搞到拉唔到距離
唔好講咩黑唔黑哨,巴一樣有得益,狗隊一樣有被黑

完全同意呀 自己踢得差就係差 無得怨
狗隊奪冠的話,係呀會唔順氣
但事實係巴塞自己柒幾次,兩場六分波都因為d on9野搞到拉唔到距離
唔好講咩黑唔黑哨,巴一樣有得益,狗隊一樣有被黑

完全同意呀 自己踢得差就係差 無得怨

都柒左好多獲
不得不承認今季馬斯膠力仲勁過#24

鍾意佢先想早d賣走佢,唔想下季要場場屌佢

唔捨得嘛
http://video.weibo.com/show?fid=1034:63736759e4f8e8aaef85b0d4bd911b5f

so9

好人好者上埋D支那網

其實me都會上支那虎扑 有啲高汁咖羅白子
Marco Verratti is thinking of leaving PSG. Barça likes him and his contract ends in 2021. His cost would be 70M [md]

Although rumor, Barça met with Hector Bellerin's agent to discuss a possible signing. His transfer could cost 40M [sport]

不了

上定下 不了

不了

上定下 不了

攞飛機報打j
PSG have sent a report to UEFA regarding Deniz Aytekin's refereeing vs. Barcelona last week. [MARCA]西班牙太公報

岩用翻譯咁睇左篇法國既報紙,又係話"根據MARCA報"你上面篇野,
MARCA仲清楚過法國既報紙
原來狗報11日個時又出左篇野話Deniz Aytekin判決左,不過又話根據uefa作風任何懲罰都唔會公開,但今次無其他報轉載過 其他報都應該知佢龍野
http://video.weibo.com/show?fid=1034:63736759e4f8e8aaef85b0d4bd911b5f

so9

好人好者上埋D支那網

唱得好聽過mk100倍
美斯與「阿蘇」兩名南美兵近日接受電視台訪問,當中涉過兩人的生活習慣及喜好,包括最愛的甜品及電影等問題。而當主持人問到兩人的如廁習慣時,美斯先看一看旁邊的阿蘇,然後道:「什麼?你習慣坐著?我也是。」這位阿根廷球星隨後解釋喜歡「坐多於企」的原因,指「這樣比較舒服。你早上起床時還未睡醒,這樣坐下去就可以了。這就是原因。」

https://twitter.com/LaPelotaNSM/status/841419889474715648
美斯與「阿蘇」兩名南美兵近日接受電視台訪問,當中涉過兩人的生活習慣及喜好,包括最愛的甜品及電影等問題。而當主持人問到兩人的如廁習慣時,美斯先看一看旁邊的阿蘇,然後道:「什麼?你習慣坐著?我也是。」這位阿根廷球星隨後解釋喜歡「坐多於企」的原因,指「這樣比較舒服。你早上起床時還未睡醒,這樣坐下去就可以了。這就是原因。」

https://twitter.com/LaPelotaNSM/status/841419889474715648

唔會痾到周圍都係

唔會痾到周圍都係

you是渠老婆,you清楚啦

膠登仔
美斯so9

so9

好人好者上埋D支那網

去開邊間教會

膠登仔

揾我咩事
用70m買簡迪,一億買大佬就可以重現夢三

大佬ok
放走AG就ok了

1億都唔放啦而家
諗都唔先諗
大佬就算吧啦 同位球員大把
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞