[Irreplaceable Umtiti] 巴塞隆拿球迷討論區 (183)

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
鍠狗都有入我地狗竇,不過講定先,疤最好都唔好入人地狗竇

咪係 搞人做乜9

咪係囉 一陣好似人地爆入即討咁柒就唔好啦

咪係 搞人做乜9

由得兩邊on9球迷自己互咬咪得
入黎咪block左佢冇眼屎亁淨盲,最緊要唔好影響呢d迷山質素

so9:開餐
今次仲唔到我疤拎R聯

爆閘狗死全家,你老母日日比賤種蝗屌

你隻爆閘狗全家生癌死
今次仲唔到我疤拎R聯

你隻爆閘狗全家生癌死

咪咁啦 死左都益佢啦 全家俾狗屌算啦

咪係 搞人做乜9

3:1

咪係 搞人做乜9

3:1

搞掂
爆人地閘話人地爆閘,賤種蝗咁撚低賤嘅

話你呀垃圾結衣狗
今次仲唔到我疤拎R聯

你隻爆閘狗全家生癌死

咪咁啦 死左都益佢啦 全家俾狗屌算啦

佢全家咪狗囉,比狗屌好出奇咩
爆閘串得起唔係問題 但已經柒過一次仲爆人閘

話你呀垃圾結衣狗

Mon夠未呀垃圾

咁既賽程含得撚啦

話你呀垃圾結衣狗

Mon夠未呀垃圾

mon夠返去食狗糧啦,然後睇住你全家死清光
正呀蛆記
今次食撚滑

呢到係得佑b係幾正常

蘇狗又可以享用基亞連尼 好事黎

咁既賽程含得撚啦

最緊要係祖主場盡量入多d(可以既話)

咁既賽程含得撚啦

最緊要都係拎到作客入球

咁既賽程含得撚啦

最緊要都係拎到作客入球

真係場場硬仗
S_Bxxxxxxx: 我地疤作客入五粒啦,大勝吧疤
https://lihkg.com/thread/120937/page/5?ref=ios

屌奶星,宜家解block先見到
冇人提嘅
S_Bxxxxxxx: 我地疤作客入五粒啦,大勝吧疤
https://lihkg.com/thread/120937/page/5?ref=ios

屌奶星,宜家解block先見到
冇人提嘅

d垃圾po廢事理啦

咁既賽程含得撚啦

好彩皇蘇果場係主場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞