屋企兩佬極深藍 話斬撚死我喎

249 回覆
706 Like 5 Dislike
我係一個和理過和理非的鍵盤戰士 我懦弱膽細都係網上得個睇字
由細個就被佢地話垃圾 唔死冇用既仆街

兩老自小被培養深藍腦冇辦法改變
事源講無差別事件開始 我話唔關事既人岀街都被狗打
然後九唔搭八咁話我係咪食左屎大 一日都係你地班... (下刪一千)
仲話換轉佢岀街 佢會幫狗打埋後生一份

當然呢d狗屁野我唔想聽 咪話佢:咁口響岀去打埋人一份 咪9up唔做我實支持
然後又發癲話趕我岀街 又話冇生過你⋯ (我時不時同佢地理論都聽厭)
我仲奢望我講到時我岀街都被人無差別打 ⋯佢地會收口

我太天真 換黎一句 :斬撚死埋你仲好 唔好以為你死左我會黎睇你
要死快d岀去先死 搬就快d搬
我好難過 心寒 話死左屋企都唔會可憐我
兄弟姊妹多又唔係等我養⋯ 多我一個唔多
只係想呻
酒店好緊要評分
覺得佢服務好就上旅遊app 寫野
你讀好d書 唔洗靠佢地時就唔洗受氣
以後當佢地係陌生人 唔好放上心 當酒店住算
我未婚妻今日都係咁
佢老豆仲打佢

藍屍係咪負智商架
完完全全係我...
我做緊野
我揾到錢就可以唔食佢唔用佢 呢d我都知
我念舊做唔岀
快d鬧醒我⋯
之前好似有個巴打話扮癲... 癲過佢地就唔敢再出聲!try yry
冇錯 都係房呢埋 食訓翻工又一日
中共港共想引人殺黑警阻止美國立法
中共要10月1日前搞掂
係中共急, 唔係我地急
大家和理非遊行集會等美國開會
睇下D高官點比人清算
https://lihkg.com/thread/1520084
https://lihkg.com/thread/1525159
你比心機讀書,大個唔好理佢哋,加油
我都唔細 唔會因爲我大左就收手
念舊?我屌你老母老豆
你廢都咁真係無話錯你
咁撚樣都唔割鳩佢席
根本無當你係仔
當自己石頭爆出黎 老死不相往來啦
如果你仲細 無經濟能力
唔出聲 認死狗

攞本簿寫低晒 喺幾年幾日佢地對你做過嘅惡行
收得好啲
第時還返

唔好話咩始終都係親人點點點
佢可以咁冷血 你都可以
唔好話咩唔好變成魔鬼

佢冷血 係因為無知 自私
你冷血 係因為懲罰一啲無視正義嘅人
明白屋企人咁對自己會好失望 一個人嘅諗法同價值觀好難改變 所以自己覺得啱堅持就得 至於日後生活要點就要自己諗清楚
搬出去住啦
對著呢D痴撚線深藍父母冇得救
你話養到我咁大至斬死我無so,你重要坐監
不如你出去住
直接講句接受唔到有咁xx既父母
斷交 今成唔好搵對方
搞掂
報警,家暴,社工,分戶
保持信念 呢度仲有大把兄弟手足撐你
對於呢類Case,最好嘅辦法就係搬
訓教斬佢地
樓主,你都係快啲睇下有冇fd夾租一齊搬啦。自己父母都可以咁容易講得岀叫你去死,真係難聽都講句你老豆老母好極有限。
我老母都係 話將我名比黑警
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞