屋企兩佬極深藍 話斬撚死我喎

249 回覆
706 Like 5 Dislike
咁你自己拎黎 慢慢受
讀書係可以脫貧
希望你可以經濟獨立 冇再靠佢地
放心 佢實死先過你
講得出咁既野 記得第時唔好比家用
搬,離開。
班人要俾黑警打過先明
大把手足都係要應對依d 藍絲。 好多人都話唔好同佢噪,我心諗點可以唔噪,唔單止要講! 仲要屌撚醒佢!
有經驗能力就盡快搬走啦
經濟
無可能831咁大件事都無風聲!

推上去熱門

《太子真相》一句到尾,有無黃絲黨鐵職員出黎講咩事?
https://lih.kg/1529489
先下手為強
各位手足如果評估到屋企人真係無法轉變既話就唔好太執著落去
如果一路睇住d新聞同時 屋企人又因為呢樣野去爭論 好容易有一邊過左火位 唔好比自己情緒去得太深

樓主或者其他相似情況既手足如果想搵個伴飲下酒唱下k發洩負面情緒 盡量講出黎 大把手足隨時on call
先下手為強
KD ratio > 1 就得
口才好轉數快有把握嘅就屌醒佢 唔係嘅就繼續食佢嘅住佢嘅去到自己獨立到為止

利申 仲有兩年先U grad 扮住死狗繼續攞學費攞零用有閒錢就捐吓星火立場捐吓物資
讀好啲書唔洗受佢氣 家用唔撚洗比佢地
認真,如果仲未有能力經濟獨立,死忍住!忍唔住都要忍!
如果佢地話要斬死你,記得錄9佢地音,唔係遲d有乜事無證據!
深唔深藍唔係主要問題,係佢地要你依佢地想法行事,根本就當你係佢地扯線公仔,同中共有乜撚野區別?無腦藍絲大撚把,佢地只會睇到自己想睇既野,同佢地講多都費事,盞自己受氣。
父母又點,佢地生你出黎供書教學好辛苦?有冇問過你想唔想被出世?如果一對父母唔錫子女,又何必生出黎?完全無考慮過子女感受!
如果真係日日返去受言語、肢體、精神暴力虐待,建議你重新思考下自己出路,快d脫離控制,重獲新生!
我一直有上街 個仆街老豆講萬一俾佢發現就同我上演六國大封相
地址 幫你阻止兩隻惡魔害人
屌醒你啦!家庭環境咁樣,唔走會迫癲自己
朝早起身唱紅歌?
如果你讀緊書冇經濟能力,咁你要努力讀好書
如果你做緊野,但冇經濟能力出去,咁你依加既生活係對你過去唔夠努力既懲罰
如果你有經濟能力,但唔離開,咁你依加既生活都係懲罰,懲罰你既軟弱
如果你仲讀緊書嘅話搵社工,同社工屋企人成日話要斬死我,佢地會安排你去出面住,又唔洗錢👍🏻👍🏻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞