屋企兩佬極深藍 話斬撚死我喎

249 回覆
706 Like 5 Dislike
搬走?
同朋友夾份租屋, 好過留係屋企受氣
佢地咁把炮自己賺錢養自己
如果不幸今次衰左, 佢地都一樣唔會理你, 故此何需念親情?
男定女?男既忍住道氣操番半年打撚鑊佢地
呢啲情況 最重要就係要睇你個人造化
唔知你睇唔睇到我留言 但希望幫到你
我以前都係一個比人標籤 比人遺棄既人
但係我相信 每個人都係獨立個體
有自己既價值
你就係你 你既身份 就係你本人
唔係你父母個仔
唔需要去為任何人而活
呢個情況 就係你被佢地影響到 覺得自己冇用係垃圾 係多餘 我同你講 絕對唔係
強者既路 永遠都係一個人行
自己一個人 有咩問題?
佢地遺棄你 你咪接受呢個事實
你估日日奉承兩老 個個月比佢地強姦份糧 再加睇面色 好開心咩?
希望你可以好好加油....你就係你
大把野玩啦
電視就扭斷天線個頭裡面支針
wifi就block撚曬佢地既mac ip
平時就順手逐少逐少將佢地啲日用品dup曬佢
幫佢地鬧鐘較慢、屋企個鐘較快或者較慢
襯佢地出門口鑿爆房門鎖(唔係外觀毀壞,係震散裡面)

要寄人籬下就係要忍
但你自立之後就唔洗理佢地
佢地之後老左會對番你好
但你要記得佢地點樣唔當你係人
唔尊重你作為人既意志
多數 到佢地老左 會求你對佢地好
我試過咁 以為可以拖 最後我D錢
比我所謂的朋友用哂
到我搬出黎果日 我醒左 我知道拖係無用
寧願第一日走 好過 比人理用完先走
人要係適當時候 想自己
因為咁,我都想走,想同人夾份租屋住
君子報仇,十年未晚

垃圾父母遲d多病痛眾伴親離無人照顧自作孽

識生唔代表識做人父母

佢地咁絕,條路自己揀仆街唔好喊,唔好再被d仆街父母情感勒索
師兄加油
做緊野就搬啦,做事咁無決心點旨意你建國
佢地黃呀 佢地n年黎一早化哂 仲笑我on9同佢地嘈
好心啦,都咁大個人囉
仲痴住老豆老母醜唔醜呀?
廿幾歲人仲成個裙腳仔咁
學生嘅,我會幫,俾錢搵埋地方佢住
你有能力嘅,仲係到呻呢啲?
聽到都嬲
你嘅痛苦完完全全係你個人嘅問題
你太軟弱,有毛有翼係屋連出句聲都唔夠膽
我係你老豆老母都想趕你出去
大個啦,獨立啲,可以嗎?
明顯啦
根本就係自己廢
唔好怪屋企人
斬撚死左你冇人同佢地送終 抵啦
我知
咁就要快啲脫離佢哋
為自己幸福著想
好明白樓主感受,要忍辱負重多幾年到你出黎做野搬出黎住,班仆街先會番黎關心你,利申以前屋企都係咁
之後都係佢地求你
細個都係俾人打大
細個佢地趕過我出門口 之門企係門口拍門 大叫
打爆埋個門鐘 之後搞到隔離屋做和事佬
之後就冇俾人趕過
之後大d又試過打鳩我
打左2野仲唔收手 我就真係開佢拖 禁低佢
報埋警🙂 之後我傷過佢 恨呀 心軟又錯信警犬放過左佢
之後佢地發現 唔夠打 開始好似口交部咁
直到呢家 佢地想同我搞好關係 但係我都唔係好願同佢地講野
搬出去住啦
讀毛語錄啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞