屋企兩佬極深藍 話斬撚死我喎

249 回覆
706 Like 5 Dislike
著黑衫收工,一踏入屋企門口被人叫暴徒
停左家用兩個月
老母開始焦急
好多痴線藍絲父母 you are not alone
你都痴撚線,屋企人講得出呢d唔使諗就搬出去住啦
念你老母咩,佢地都無當你係屋企人喇,醒啦仆街
俾我就丟你老豆老母啲料去藍絲群話佢哋反送中

利申:老母由藍變黃
同已經被洗腦既深藍真係講多都哂氣,建議你睇返之前徐緣係立場篇野,會有幫助,最重要係唔好比佢地奪去你可以繼續投入運動既心力,記住你先係真香港人,佢地唔係
搬咗之後以後都唔洗見
sorry to know that so many parents are full of themselves.

佢地個心得自已,從來無其他人。
停一停先
我建議先分化其他兄弟姊妹同老豆老母既關係
等兄弟姊妹都撐你果陣
佢地就屈服
咁你咪先下手為強攞把刀對住佢講我斬撚死你先呀再自殺,睇下邊個驚啲啊
呢啲老左唔洗養,分少份錢比佢地

屋照住,飯照食,蛀到佢地炆,搵到錢再搬走

洗撚同依嘅老豆老母客氣
正常智商都唔會仲係藍啦
忍一陣啦
師兄仲唔走? 你真係想逼癲自己斬撚死佢哋兩老?
放心,得個up字
斬死你層樓就變兇宅
成世人唯一資產都無埋
唔緊要
將來你1蚊都唔比佢
你贏左20年
正解
巴打,其實佢地咁講係好事黎
佢地趕你走,係佢地既願望
到你有能力時,記得呢句話
因為人,其實都只係為自己既價值已活
你只活一次,唔好浪費左佢。
唔值既事同人,要放棄就該放棄。
珍重
唔係話想打擊樓主, 你以為佢地無智商良知都有父愛母愛, 但事實係當佢地個仔女俾警察打, 如果仔女本身係示威者, 佢地會覺得俾唔生性仔女連累, 如果仔女係路人, 佢地都會怪示威者搞亂社會在先。
直到有一日佢地自己俾警察打到仆街可能先會醒
屌你做緊野就搬走啦
我老豆琴日都話我死左都好過比人拉
唔好理佢地 我地仲有同路人
一齊加油
共勉之
老母日日鬧曱甴、暴徒

我扮聽唔到,粒聲唔出
個個星期偷偷發夢
暢通無阻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞