屋企兩佬極深藍 話斬撚死我喎

249 回覆
706 Like 5 Dislike
一樣,啱先老豆直頭入廚房拎刀。
之後阿媽頂住佢,我再落街。

落街之後我屌哂我啲藍絲親戚,話咪撚send啲藍絲片同新聞俾我老豆阿媽,如果唔係我做鬼一定返嚟搵你哋

之後全部人收皮

我宜家就坐定定睇波,老豆都唔屌。
平時睇到咁夜,一定屌我去瞓
聽姨姨講,無能力就只可以忍,係好辛苦但都要忍
永遠記住呢一口氣
努力讀書(唔係話高分先搵到工,係追求知識好緊要)搵到份穩定又或者可以自給自足到嘅工
飛開佢地,咁就可以做返自己

P.s.出到嚟做嘢,公司都係會發生咁嘅事,學識忍係好緊要
要事實令佢地知係你求佢定佢求你
唔好做醜陋的中國人
你on9
有能力搬出去住 搬走左關係會仲好
加油,自己有能力搬出去住
不敬都要講句
佢七老八十果時佢要番你多過你要番佢
再刺激下佢哋,佢一郁手就報警拉佢哋返警署等佢哋同狗狗團聚
公屋學生哥仲可以搵埋社工分戶,報警家暴
我11歲果年老豆同老母嘈交
我考撚緊試藥溫書所以叫佢地咪撚嘈
俾老豆打撚左一巴,留埋鼻血
老母繼續同佢冷戰
夜晚老母訓撚左我舖床我又無得訓
流撚完鼻血加開冷氣無被好凍我成個人卷係地下發ti騰/暈
由果日開始我就知我唔會再當老豆老母係人,佢地只係工具
佢地兩個訓曬我就去櫃桶攞左個錘仔,打撚爛部電視,咩家庭相全部連相框打撚爛
由果日開始我就操fit自己,因為唔知老豆老母會唔會夠18就逼我走
屋企買啞鈴單槓日日做,去廁所就大力踢/拳打道門
因為我永遠都夜過佢地訓早過佢地起床
所以到宜家為止都好驚再逼到我發癲
半夜拆撚左間屋嚇撚死佢地
上面有個巴打講得岩,對付藍絲廢兩老
你要癲撚過佢地
人好簡單欺善怕惡
癲認眼中比佢更癲既等於比佢更惡
佢就會買你怕
先下手為強
#
好多年前講過 打多兩錢重
得罪講句,佢叫兩個快撚d去死
巴打你有媽頂
佢地一唱一和都係叫我去死
同你有d似 好細個勸佢地交結局反被撞到一口血
仲有無數咁多次駁嘴 我都會記住大左我要搬
但見佢地身體差左反而冇再諗過
你話我咪好抵死
我冇進步過所以今時今日仲要受氣
咁中意狗
錫埋佢地春袋啦唔爭在
本來阿媽真係一唱一和,不過見老豆入廚房拎刀真係驚。

絲打,加油。
你唔係念舊
係懦弱
唔敢改變
贈你五字、先下手為強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞