屋企兩佬極深藍 話斬撚死我喎

249 回覆
706 Like 5 Dislike
你傻左?
走啦,佢地都講得出斬死你就好嘅說話
姐係佢地根本唔愛你
你仲留係度做咩?
斷絕來往啦
佢地唔會聽人講野,無論d野幾有道理,總之係我地把口講出黎佢就唔撚會接受,佢地係好信奉權威,好撚鐘意比人管

我地唔洗曬時間同佢地嘈,係屋企韜光養晦,好好裝備自己,未來係我地ge,社會ge未來好難講,但至少係自己屋企個地位一定係我地話事

你咁鐘意威權統治,唔識尊重每個人ge意見,十年後就比你體驗下意見不被尊重係點ge感受,意見唔同就經濟封鎖
親手比把刀佢
快啲走啦 冇血性
經濟冇負擔仲諗咁多做咩,係時候比教訓佢地,走左佢地驚過你
有收入連搬都唔敢 死廢柴 屎都不如
記得唔好比家用
辛苦你了。。。
不知道你有沒有獨立生活的經濟能力,不如試下搬出去一陣?逃避危險
巴打我都係,老豆已經拎埋架餐準備打死我我好直接講唔打正PK,跟住老母理性少少禁住佢,佢就係度啤9我
個日開始一毫子家用都唔會再比,再send d老人院資料比佢,再加兩句唔知大陸d老人院好唔好住呢,佢即刻笠水
死廢老鄭係得把口,為咗支持政府同仔女反面睇下邊個笑到最後
send d劍橋護老院資料比佢喇
唔比家用 先發制人
朝洲人?
割蓆啦
樓主你可以同父母講:遲d你比個賊挾持,個差佬會一槍射低你,個賊無左籌碼,就會比差人捉到,如果你好彩仲未死得,可以去投訴。如果好彩就無人被罰,唔好彩就捉住你扣留48小時,你想過呢d生活嗎?
家母都係成日用類似嘅說話黎鬧人,聽得多已經有抗體
藍絲父母多數想控制仔女
到你自立時,佢自然管唔住,仲要驚你離棄佢
梗係走啦,遲早都係家變
既然佢地咁鍾意服從權威
你就做果個權威
打撚到叫佢地坐就坐企就企
fify
念舊做唔岀
我奴性重做唔出
Same here 屋企勁深藍 成日叫我覺得唔岩移民搬走囉
原句送返俾佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞