[認真]詳細分析巴塞對PSG球證執法

231 回覆
103 Like 238 Dislike
巴黎fans=巴迷=巴塞fans?

Yes 反巴also included
唔理佢有冇影響射波
從後剷唔洗吹
反而hi一hi就要吹
先利申中立
呢場波根本好多地方球證都有問題
你有權可以話球證問題>黑哨
但係我反而想問一樣野
有邊隊會好似疤咁輕輕hi一hi可以即時中槍倒地draw foul,表情7情上面,然後成堆人圍球證
你鍾意既可以拎住掂到就係掂到呢個point黎駁我既,係合理架不過無品je(黑人憎咪咁解)
演藝學院呢個名詞除左疤我就真係未聽過其他隊有人提過

認真答你,皇馬

不如你出去開個post問下疤/鍠迷之外既巴打
演藝學院係講緊邊隊?
先利申中立
但係我反而想問一樣野
有邊隊會好似疤咁輕輕hi一hi可以即時中槍倒地draw foul,表情7情上面,然後成堆人圍球證
你鍾意既可以拎住掂到就係掂到呢個point黎駁我既,係合理架不過無品je(黑人憎咪咁解)

認真答你,皇馬

演藝學院係講緊邊隊?

宜家你問咩都係巴狗啦
成堆疤狗慢慢吠
先利申中立
但係我反而想問一樣野

認真答你,皇馬

演藝學院係講緊邊隊?

宜家你問咩都係巴狗啦

宜家兩個字係多餘既
因為從來都只有一個答案
但啲狗仲可以好認真咁答另一個答案

迪馬果球我話可以12碼,你到底有無睇清楚?
我連唔肯定馬斯係咪係迪馬射波前掂到佢都話可以12碼

唔影響到迪馬點會射到咁呢球明顯同爭議過其他咁多

我唔想CAP圖,自己睇,你有程式可以用慢鏡,一格格睇
https://twitter.com/MascheranoStats/status/840523214946238465

其實我個post已經有段slow motion係馬斯迪馬果球,不過我諗無人有睇
Btw呢球我覺得有foul

但關鍵係迪馬利亞冇投訴

客觀睇係假波可能性唔低 疤防守弱到卡雲尼迪馬接連單刀 psg冇可能唔知搏作客入球可以輕鬆kill the game
場波除左break record 根本唔好睇

同意,真心講唔算係黑
但係咁插水插到最後真係拎到12m真係唔太gur
psg係踢得廢,疤都踢得好
但永遠一急就出d低手招反勝
之後仲要講到自己仁義之師,插水係藝術就更憎

平時就最大聲屌其他隊(蝗,冇乜其他 )出招
下次再見到呢d插水波肯定又再見到疤狗吠
永遠都係龍門任擺

巴打全中,完全講中我想講嘅

認真我係鍠都唔覺黑哨,判決2邊都有失誤,就算係都係uefa特登做俾疤出線,多過疤出黑哨大絕

班疤最撚令人討厭嘅係,自己都識講so9誇大動作插水博到12碼最後晉級,但係成班又打撚晒j話自己熱血反cup破紀錄又盛,乜原來今時今日插水係一件好熱血嘅事?覺唔覺得自己好無恥

同埋啲疤同強國人一撚樣,話佢地有咩唔岩就拎埋其他國家黎講話人地都係咁啦...係咁拎鍠同c7出黎做擋箭牌,乜有鍠講過c7插水好熱血?我剩係見過成班鍠笑尻c7插得肉酸..有鍠死撐過馬些路對禾堡做戲岩?我剩係見過鍠屌尻佢做戲做到咁核突

Anyway多謝樓主打咁多字,下次邊隊插水贏波我地各位波台巴打可以叫copy你段野去合理化件事
香港人真係好揀on9,話樓豬分析得主觀但自己又冇point support自己係客觀,咁點撚樣討論。

下次樓豬都係算鳩數啦,直接講明黑鳩你就算
香港人真係好on9,話樓豬分析得主觀但自己又冇point support自己係客觀,咁點撚樣討論。

香港人真係好揀on9,話樓豬分析得主觀但自己又冇point support自己係客觀,咁點撚樣討論。

d 人係咁鳩

收皮啦 你最撚醒
開口埋口香港人on9 你唔撚係香港人?
你係大陸仔
根本樓主開呢個post係毫無討論價值
巴迷實話無黑哨架
唔通我可以討論到佢認同係黑哨?
你咪撚on9啦

收皮啦 你最撚醒
開口埋口香港人on9 你唔撚係香港人?
你係大陸仔
根本樓主開呢個post係毫無討論價值
巴迷實話無黑哨架
唔通我可以討論到佢認同係黑哨?
你咪撚on9啦

未討論就屌人
成班唔gur巴反cup就話黑 都唔知幾多個係齋睇精華 尼馬果球係佢醒目博到 so9就真係插水番黎 冇得講 你話巴手球+剷迪馬冇吹 咁巴黎都有2球手球放生 兩邊都有得益 因為巴塞贏波就變黑哨 如果係真係黑 會唔會90分先黎吹12碼 重要入左都係輸 咁唔係一早手球吹重易咩? 外國其他隊球迷都好欣賞巴份鬥志 可以創造奇蹟 係得香港班on9盲反講野冇point 死都話黑 不過點講都多鳩餘 你話黑就黑啦 反正級已晉 理得你 有料就8強炒番我7蛋
成班唔gur巴反cup就話黑 都唔知幾多個係齋睇精華 尼馬果球係佢醒目博到 so9就真係插水番黎 冇得講 你話巴手球+剷迪馬冇吹 咁巴黎都有2球手球放生 兩邊都有得益 因為巴塞贏波就變黑哨 如果係真係黑 會唔會90分先黎吹12碼 重要入左都係輸 咁唔係一早手球吹重易咩? 外國其他隊球迷都好欣賞巴份鬥志 可以創造奇蹟 係得香港班on9盲反講野冇point 死都話黑 不過點講都多鳩餘 你話黑就黑啦 反正級已晉 理得你 有料就8強炒番我7蛋

喂垃圾狗咁型出黎講兩句

黑哨又唔認 唔認又話級已晉理撚得你
真係冇logic架wo啲狗

無黑哨做咩要認?
先利申中立
但係我反而想問一樣野

認真答你,皇馬

演藝學院係講緊邊隊?

因為大部份人根本唔會睇波
佢地只係會記得影帝個球同對皇馬果場
影帝果下係做戲
但皇馬果場係真係矛撚到仆街
加上永遠巴塞一訓低啲人就一定先入為主覺得係插水做戲
但以做戲數量黎計單係C朗比比馬些路加埋已經唔會少過巴塞

有黑實認
先利申中立
但係我反而想問一樣野

認真答你,皇馬

演藝學院係講緊邊隊?

影帝果下係做戲

先利申中立
但係我反而想問一樣野

認真答你,皇馬

演藝學院係講緊邊隊?

影帝果下係做戲

借問聲條數係點計
先利申中立
但係我反而想問一樣野

認真答你,皇馬

演藝學院係講緊邊隊?

影帝果下係做戲

借問聲條數係點計

都有名你叫 又影帝又演藝學院
個問題唔係鍠多插水定疤多插水
而係講緊對psg果場插水改寫左結局 我當球證2邊都有誤判唔算黑哨 插水點解釋先 鍠插水多過你就合理化左件事?
樓上仲有人講到幾咁熱血反勝 靠插水/黑哨我實在理解唔到有幾熱血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞