[認真]詳細分析巴塞對PSG球證執法

231 回覆
103 Like 238 Dislike
講咁多廢話做乜撚 明黑尻你咪得囉

Yes ching sick ball
迪馬個球就話「睇球證尺度」
尼馬同哨牙蘇就話好合理
真係好撚理性

蘇狗個球「隻腳真係有接觸」就係一球合理既十二碼

你啲所謂分析得一個可能性係「理性分析」
就係巴塞係兵乓球隊

迪馬果球我話可以12碼,你到底有無睇清楚?
我連唔肯定馬斯係咪係迪馬射波前掂到佢都話可以12碼

唔影響到迪馬點會射到咁呢球明顯同爭議過其他咁多
So9 個球正路唔應該比,
大佬,職業球員,有碰撞借D意批掙扯衫就一定架啦,
咁樣輕輕拉一拉, 隻腳hi 一 hi 就比12碼講唔過。

當然話巴塞插水狗個班人,我估淨係識睇波唔識踢波,
有時前鋒明知追唔到個波,或者追緊時比人迫得太緊都唔知拎到射唔射到時
咁比人hi 一hi當然係順勢跌,博一博球證吹都好。
再講,下下比人產,比人撞都盡量頂住唔跌,
咁如果我作為一個防守球員,對住呢D咁既人,
一定會愈黎愈去得盡,產到佢仆街為止,
咁作為前鋒應該踢2季收山。

所以So9順
迪馬個球就話「睇球證尺度」
尼馬同哨牙蘇就話好合理
真係好撚理性

蘇狗個球「隻腳真係有接觸」就係一球合理既十二碼

你啲所謂分析得一個可能性係「理性分析」
就係巴塞係兵乓球隊

迪馬果球我話可以12碼,你到底有無睇清楚?
我連唔肯定馬斯係咪係迪馬射波前掂到佢都話可以12碼

唔影響到迪馬點會射到咁呢球明顯同爭議過其他咁多

我唔想CAP圖,自己睇,你有程式可以用慢鏡,一格格睇
https://twitter.com/MascheranoStats/status/840523214946238465
睇黎SO9 退化得好快
早幾年睇英超點踢都唔跌
今場HI 下就跌
巴塞有價好賣啦
其實話黑哨真係好破壞一場咁經典既好波

如果係黑哨就唔會91分鐘先比12碼,仲要比完12碼係仲落後緊而唔係和or 領先
係黑哨就70分鐘開始做野喇

話黑既人駁唔駁到

求秒

結論咪就係冇黑只係有爭議

如果係黑哨就唔會91分鐘先比12碼,仲要比完12碼係仲落後緊而唔係和or 領先

話黑既人駁唔駁到

佢地冇諗住駁
So9 個球正路唔應該比,
大佬,職業球員,有碰撞借D意批掙扯衫就一定架啦,
咁樣輕輕拉一拉, 隻腳hi 一 hi 就比12碼講唔過。

當然話巴塞插水狗個班人,我估淨係識睇波唔識踢波,
有時前鋒明知追唔到個波,或者追緊時比人迫得太緊都唔知拎到射唔射到時
咁比人hi 一hi當然係順勢跌,博一博球證吹都好。
再講,下下比人產,比人撞都盡量頂住唔跌,
咁如果我作為一個防守球員,對住呢D咁既人,
一定會愈黎愈去得盡,產到佢仆街為止,
咁作為前鋒應該踢2季收山。

所以So9順

隻手太肉酸冇計
放係SO9 條頸度
你舉腳都唔能夠過高
何況係手
我以為自己入左攪笑post

話黑既人駁唔駁到

求秒

依個我認同,so9插水就出哂名,依球都明顯係誇大動作
迪馬果球得覺得係更大爭議
宏觀全場,其實兩邊都有誤判
個球證真係做得唔好,但d人話黑哨我覺得真係反智

球證又真係垃圾 支持好似nba咁有重睇
疤係唔同啲 插水都講到人地錯咁
返去打乒乓波啦

話黑既人駁唔駁到

求秒

依個我認同,so9插水就出哂名,依球都明顯係誇大動作
迪馬果球得覺得係更大爭議
宏觀全場,其實兩邊都有誤判
個球證真係做得唔好,但d人話黑哨我覺得真係

幫你改改個字
級已晉 理撚得你
何苦咁認真呢ching
你上緊波台呀
唔怪得疤狗可以話係體育界既演藝學院,
D fans 連essay都可以扮無辜
先利申中立
呢場波根本好多地方球證都有問題
你有權可以話球證問題>黑哨
但係我反而想問一樣野
有邊隊會好似疤咁輕輕hi一hi可以即時中槍倒地draw foul,表情7情上面,然後成堆人圍球證
你鍾意既可以拎住掂到就係掂到呢個point黎駁我既,係合理架不過無品je(黑人憎咪咁解)
演藝學院呢個名詞除左疤我就真係未聽過其他隊有人提過

認真答你,皇馬
其實我想問下
你地心目中係咪俾罰球就係黑
俾罰球你都要入到先得
你地又話插水
最尾差不多完場
有踢球都會死追個波射左佢
點會無啦插水等球證俾罰球呀
先利申中立
呢場波根本好多地方球證都有問題
你有權可以話球證問題>黑哨
但係我反而想問一樣野
有邊隊會好似疤咁輕輕hi一hi可以即時中槍倒地draw foul,表情7情上面,然後成堆人圍球證
你鍾意既可以拎住掂到就係掂到呢個point黎駁我既,係合理架不過無品je(黑人憎咪咁解)
演藝學院呢個名詞除左疤我就真係未聽過其他隊有人提過

認真答你,皇馬

自己友推自己友有12碼
隻疤好肉酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞