[認真]詳細分析巴塞對PSG球證執法

231 回覆
103 Like 238 Dislike
咁輕微嘅接觸會搞到你失平衡
屌你老母你紙做㗎
洗撚你隻垃圾疤狗扮咩理性分析咩
黑唔黑個個觀眾都有眼見
球證幫到出哂面 碧基馬斯咁都唔吹
魯營插水隊插水插足成埸
堂堂疤菜踢到咁撚無恥
睇撚見真係肉撚酸

所以巴迷永遠唔可以分析,就係因為你覺得咁唔算理性?
碧基球handball收哂手都比你話12m
又唔見你講下Marquinhos嗰球?
馬斯鏟落地想刪走個波唔通要雙手放喺後面先得?
當然馬斯同迪馬嗰球就可以比12m
不過psg就冇因為球證而得益咩?
Meunier foul左足足5次但一張牌都冇, verratti喺禁區頂拉杉連吹都冇吹(樓主有提及)
你話巴塞插水咁皇馬又何嘗唔係呢?
C朗點插水就唔駛多講啦,個個都知。唔知你地又記唔記得馬些路上年對禾堡點樣撞完人自己掩面,拉莫斯直頭自己成個人跳起
https://m.youtube.com/watch?v=Gy9lII7F0Sc
你地話北京電視機嗰場黑真係駁唔到,我地會認
但係今場兩隊得益5050嘅又比你話黑
仲有班精華撚就唔該你睇番成場先,球証嘅判決唔係只同入球有關,大把幫到psg嘅判決你又冇留意,更有唔少人睇完足球快報啲post就當自己睇左場波,直接將巴塞永遠當做黑哨

講緊你巴塞 你攞皇馬出黎擋做乜鳩?
疤狗真係抵賤

你有冇睇前文後理?我逐個point回應緊

紅字係後理,咁前文係咩
好喇就當我地全部盲反,全部齋睇精華,咁你拎賤種鍠出黎把撚呀?我話你插水咁你係咪呀,你俾人話插水就唔撚抵得要拎死敵出黎攬炒,你有冇咁撚低賤呀屌你老味 賤種鍠插埋插埋都唔夠你多啦冚家鏟
利申鍠狗唔撚鐘意丙朗成日插水,鍠俾人屌插水嗰陣咪笠水囉做乜要拎埋人地臭蟲論
黑唔黑個個觀眾都有眼見
魯營插水隊插水插足成埸
堂堂疤菜踢到咁撚無恥
睇撚見真係肉撚酸

Meunier foul左足足5次但一張牌都冇, verratti喺禁區頂拉杉連吹都冇吹(樓主有提及)
C朗點插水就唔駛多講啦,個個都知。唔知你地又記唔記得馬些路上年對禾堡點樣撞完人自己掩面,拉莫斯直頭自己成個人跳起
https://m.youtube.com/watch?v=Gy9lII7F0Sc
仲有班精華撚就唔該你睇番成場先,球証嘅判決唔係只同入球有關,大把幫到psg嘅判決你又冇留意,更有唔少人睇完足球快報啲post就當自己睇左場波,直接將巴塞永遠當做黑哨

疤狗真係抵賤

紅字係後理,咁前文係咩
好喇就當我地全部盲反,全部齋睇精華,咁你拎賤種鍠出黎把撚呀?我話你插水咁你係咪呀,你俾人話插水就唔撚抵得要拎死敵出黎攬炒,你有冇咁撚低賤呀屌你老味 賤種鍠插埋插埋都唔夠你多啦冚家鏟
利申鍠狗唔撚鐘意丙朗成日插水,鍠俾人屌插水嗰陣咪笠水囉做乜要拎埋人地臭蟲論

我要自己收自己皮,巴塞呢場冇插水
媽呀我好柒呀
先利申中立
呢場波根本好多地方球證都有問題
你有權可以話球證問題>黑哨
但係我反而想問一樣野
有邊隊會好似疤咁輕輕hi一hi可以即時中槍倒地draw foul,表情7情上面,然後成堆人圍球證
你鍾意既可以拎住掂到就係掂到呢個point黎駁我既,係合理架不過無品je(黑人憎咪咁解)
演藝學院呢個名詞除左疤我就真係未聽過其他隊有人提過
先利申中立
但係我反而想問一樣野
有邊隊會好似疤咁輕輕hi一hi可以即時中槍倒地draw foul,表情7情上面,然後成堆人圍球證
你鍾意既可以拎住掂到就係掂到呢個point黎駁我既,係合理架不過無品je(黑人憎咪咁解)

馬德里政府收買連登仔抹黑巴塞
先利申中立
但係我反而想問一樣野

前面有隻狗話蘇狗插水插得靚
佢地真係已經當左係一門藝術咁睇架喇
同班狗講唔體育精神真係多鳩餘
黑唔黑個個觀眾都有眼見
魯營插水隊插水插足成埸
堂堂疤菜踢到咁撚無恥
睇撚見真係肉撚酸

疤狗真係抵賤

紅字係後理,咁前文係咩

睇番前面
魯營插水隊插水插足成埸
堂堂疤菜踢到咁撚無恥
睇撚見真係肉撚酸

佢個名係咩咩bale
我想講嘅係隊隊都有插水, 佢係皇迷就自然係講番皇馬點樣肉酸法
仲有你笠水時大把人仲係好撚惡架
樓主算吧啦 而家既香港人 每個都覺得自己果套先係岩
佢定義左巴塞係仆街
就算6球都係正正常常咁贏 創造歐聯歷史
D垃圾可能連場波1分鐘都未睇 就掉低假波2隻字
總之咩都搵位入

呢場比賽係真巴迷 我諗大家都會心照
呢D比賽來緊應該都唔會睇到幾多場
不如開開心心 圍爐又好 咩都好
呢場絕對係巴迷一世唔會忘記既一場代表作

唔使同D盲迷嘈 由佢地大大力反 一隻手掌啪唔響既
到得番D盲迷互反果陣 佢地就會狗咬狗架啦

你咪定義左疤係正義之師
巴黎4球完全冇爭議
疤6球要你地一球球分析
話咩呢球我覺得冇問題

個問題係,好人好者解咩䆁?
係連你地自己都覺得好多位都有爭議先要慢慢打咁大篇文解釋
當然,對車個啲直頭唔駛分析喇

成撚日咁多爭議波,醜唔醜?
咁當然,蝗同時都有同樣情況,唔係淨屌疤
屌你老母你紙做㗎

你係個球員?你點知輕微?
黑唔黑個個觀眾都有眼見
魯營插水隊插水插足成埸
堂堂疤菜踢到咁撚無恥
睇撚見真係肉撚酸

疤狗真係抵賤

紅字係後理,咁前文係咩

睇番前面
魯營插水隊插水插足成埸
堂堂疤菜踢到咁撚無恥
睇撚見真係肉撚酸

佢個名係咩咩bale
我想講嘅係隊隊都有插水, 佢係皇迷就自然係講番皇馬點樣肉酸法
仲有你笠水時大把人仲係好撚惡架

係咪即係
巴插水俾人屌>鍠狗出黎屌你>你屌返鍠狗有份>巴插水=合理?咁如果我改過個名做Miroslav_Klose係咪就可以屌到你冇聲出?
其實巴一開始都冇插水,你應該話巴冇插水,然後再示範俾佢睇咩叫插水,呢個時候就拎賤種鍠出黎就PERFECT池啦
樓主算吧啦 而家既香港人 每個都覺得自己果套先係岩
佢定義左巴塞係仆街
就算6球都係正正常常咁贏 創造歐聯歷史
D垃圾可能連場波1分鐘都未睇 就掉低假波2隻字
總之咩都搵位入

呢場比賽係真巴迷 我諗大家都會心照
呢D比賽來緊應該都唔會睇到幾多場
不如開開心心 圍爐又好 咩都好
呢場絕對係巴迷一世唔會忘記既一場代表作

唔使同D盲迷嘈 由佢地大大力反 一隻手掌啪唔響既
到得番D盲迷互反果陣 佢地就會狗咬狗架啦

你咪定義左疤係正義之師
巴黎4球完全冇爭議
疤6球要你地一球球分析
話咩呢球我覺得冇問題

個問題係,好人好者解咩䆁?
係連你地自己都覺得好多位都有爭議先要慢慢打咁大篇文解釋
當然,對車個啲直頭唔駛分析喇

成撚日咁多爭議波,醜唔醜?
咁當然,蝗同時都有同樣情況,唔係淨屌疤

作為巴狗無諗過要分析番
送句係黑鳩你,吹咩就得
因為你班賤種反巴已經先入為主左,解釋黎做乜
yes 六球都是黑的
先利申中立
但係我反而想問一樣野

呢樣可以自己去研究C7,差唔多場場有新作
上年某隊歐聯某人打完人再插水七情上面,呃埋球證俾埋黃牌對面隊
自己人禁區推自己人,又呃到球證
你咁講不如話你見識少
成個分析去至最關鍵嘅位

迪馬個球可以12碼psg同比紅牌馬斯,但都要睇球證尺度同睇馬斯有冇意
雖然馬斯認左有掂到迪馬,但睇唔清個碰撞

so9個球比係合理 話咩睇落動作好細,但電光火石間可能會變到好大,之後又放到勁大話有掂到腳

個球證尺度變左?點定佢有冇意?

呢個咪樓主嘅理性分析囉
先利申中立
但係我反而想問一樣野

上年某隊歐聯某人打完人再插水七情上面,呃埋球證俾埋黃牌對面隊
你咁講不如話你見識少

人地就1個,你就差唔多成隊都咁玩
更何況拉埋其他人落水唔代表你係清白
屌你老母你紙做㗎

你係個球員?你點知輕微?

樓主自己講
先利申中立
但係我反而想問一樣野

你咁講不如話你見識少

人地就1個,你就差唔多成隊都咁玩
更何況拉埋其他人落水唔代表你係清白

你話未睇過炸,我咪話俾你聽,唔好話拉埋其他人落水呀
無圖個時又任你UP,等有圖個時又唔信堅持已見,講黎做咩
麻煩分析埋以下賽事:
09年對車仔次回合
10年對國米次回合
11年對AC次回合
11年對皇馬次回合

就個人意見
第一場係軌黑,黑走艾比度
第二場只係執得嚴少少
第三場有咩問題,禁區犯規唔比十二碼唔通跳波呀
第四場一樣冇問題,球證覺得第一下丙朗冇俾人犯規但佢自己仆街整跌人就係犯規,就係咁簡單
我巴今次仲唔洗底成功

黑走艾比度係次回合一開波果陣
盲反都睇完精華先出黎吠啦好冇
我終於參透到班疤想up乜
場波唔係因為黑哨 係因為演技精湛
麻煩分析埋以下賽事:
09年對車仔次回合
10年對國米次回合
11年對AC次回合
11年對皇馬次回合

就個人意見
第一場係軌黑,黑走艾比度
第二場只係執得嚴少少
第三場有咩問題,禁區犯規唔比十二碼唔通跳波呀
第四場一樣冇問題,球證覺得第一下丙朗冇俾人犯規但佢自己仆街整跌人就係犯規,就係咁簡單
我巴今次仲唔洗底成功

黑走艾比度係次回合一開波果陣
盲反都睇完精華先出黎吠啦好冇

一開波黑走艾比度仲唔係軌黑咩
迪馬個球就話「睇球證尺度」
尼馬同哨牙蘇就話好合理
真係好撚理性

蘇狗個球「隻腳真係有接觸」就係一球合理既十二碼

你啲所謂分析得一個可能性係「理性分析」
就係巴塞係兵乓球隊

迪馬果球我話可以12碼,你到底有無睇清楚?
我連唔肯定馬斯係咪係迪馬射波前掂到佢都話可以12碼

我有底線旁證角度gif,馬c收左腳

賽後,在接受採訪時,馬斯查蘭奴直言:「我碰到迪馬利亞了,很明顯那是個犯規,這種事我不會說謊。」
(Echo)

想知有無片?呢d採訪一定有片
因為第個版本係馬斯講唔肯定有無碰到迪馬利亞

的確係有採訪片
但有啲英文翻譯係話佢有掂到迪馬利亞,但唔影響佢動作
有啲英文翻譯話佢認有foul到迪馬利亞

呢d波英超你射左出去都唔會比十二碼架啦
完左就摺埋啦
仲出黎7
講咁多廢話做乜撚 明黑尻你咪得囉
Uefa都話有問樓主》uefa
Uefa都話有問題
樓主》uefa
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞