[認真]詳細分析巴塞對PSG球證執法

231 回覆
103 Like 238 Dislike
迪馬個球就話「睇球證尺度」
尼馬同哨牙蘇就話好合理
真係好撚理性

蘇狗個球「隻腳真係有接觸」就係一球合理既十二碼

你啲所謂分析得一個可能性係「理性分析」
就係巴塞係兵乓球隊

迪馬果球我話可以12碼,你到底有無睇清楚?
我連唔肯定馬斯係咪係迪馬射波前掂到佢都話可以12碼

我有底線旁證角度gif,馬c收左腳
尼馬同哨牙蘇就話好合理
真係好撚理性

就係巴塞係兵乓球隊

一邊「可以係12 碼」就唔吹
一邊「係12 碼都合理」就吹左幾球
咁係唔係誤判呀? 係唔係主場雞呀?

理性? 真係笑大人個口
尼馬同哨牙蘇就話好合理
真係好撚理性

就係巴塞係兵乓球隊

賽後,在接受採訪時,馬斯查蘭奴直言:「我碰到迪馬利亞了,很明顯那是個犯規,這種事我不會說謊。」
(Echo)
尼馬同哨牙蘇就話好合理
真係好撚理性

就係巴塞係兵乓球隊

一邊「可以係12 碼」就唔吹
一邊「係12 碼都合理」就吹左幾球
咁係唔係誤判呀? 係唔係主場雞呀?

理性? 真係笑大人個口

我最後結論係話兩邊都有得益
但巴黎得益遠遠早過巴塞得益
啲人成日噪手球手球,按你地手球標準馬昆奴斯好快就輸十二碼
尼馬同哨牙蘇就話好合理
真係好撚理性

就係巴塞係兵乓球隊

賽後,在接受採訪時,馬斯查蘭奴直言:「我碰到迪馬利亞了,很明顯那是個犯規,這種事我不會說謊。」
(Echo)

馬斯接受訪問西班牙文譯返其實係佢話有掂到迪馬利亞,但呢個唔影響佢
Btw我覺得呢球係有問題
尼馬同哨牙蘇就話好合理
真係好撚理性

就係巴塞係兵乓球隊

(Echo)

想知有無片?呢d採訪一定有片
因為第個版本係馬斯講唔肯定有無碰到迪馬利亞
尼馬同哨牙蘇就話好合理
真係好撚理性

就係巴塞係兵乓球隊

(Echo)

的確係有採訪片
但有啲英文翻譯係話佢有掂到迪馬利亞,但唔影響佢動作
有啲英文翻譯話佢認有foul到迪馬利亞
我認同樓主你觀點 不過之前咁多球12碼都無比 最後球12碼一定唔會比 無個球12碼 巴塞都唔會出線 所以巴塞係最大利益者 比人屌黑哨好正常

btw 我一世都記得北京電視機 佢係我一生人之中睇過最黑哨既一場直播 所以我好撚憎巴塞
明黑鳩你班垃圾,吹咩?
剩係講呢句已經可以收班垃圾皮
尼馬同哨牙蘇就話好合理
真係好撚理性

就係巴塞係兵乓球隊

(Echo)

https://www.google.com.hk/amp/www.mirror.co.uk/sport/football/news/javier-mascherano-admits-fouling-psgs-9996381.amp
我認同樓主你觀點 不過之前咁多球12碼都無比 最後球12碼一定唔會比 無個球12碼 巴塞都唔會出線 所以巴塞係最大利益者 比人屌黑哨好正常

btw 我一世都記得北京電視機 佢係我一生人之中睇過最黑哨既一場直播 所以我好撚憎巴塞

Agger
剩係屁馬插足全場都冇事已經夠好笑

利申睇哂 咪又係主觀撚

幾多球12碼呀? hand ball兩邊都無吹
so9有幾野借d易就趺,底線旁證都唔so佢,最尾個12碼,底線旁證都有出黎作證
樓主講到隻手掂到就唔可以吹插水同係犯規
無視力度
我覺得已經冇討論空間
洗撚你隻垃圾疤狗扮咩理性分析咩
黑唔黑個個觀眾都有眼見
球證幫到出哂面 碧基馬斯咁都唔吹
魯營插水隊插水插足成埸
堂堂疤菜踢到咁撚無恥
睇撚見真係肉撚酸

不了 總之睇左巴迷既理性分析之後都仲覺得黑既話就是盲反巴
明黑鳩你班垃圾,吹咩?
剩係講呢句已經可以收班垃圾皮

所以疤球職員都生cancer死全家
剩係屁馬插足全場都冇事已經夠好笑

利申睇哂 咪又係主觀撚

插足全場即係有幾多下?
你點睇巴黎右閘五次犯罪一張牌都無

我最後係講兩邊都有得益
So7嗰球十二碼佢跌得靚

禁區唔計龍門得蘇7同馬昆奴斯,蘇7拎晒條線,馬昆奴斯後面輕輕一俟,球證後面睇係後防犯規破壞左對方攻勢,咪吹囉

跌得靚
無視力度
我覺得已經冇討論空間

呢個?1on1封喉+隻腳有kick so9
旁證有出黎作證
So7嗰球十二碼佢跌得靚

禁區唔計龍門得蘇7同馬昆奴斯,蘇7拎晒條線,馬昆奴斯後面輕輕一俟,球證後面睇係後防犯規破壞左對方攻勢,咪吹囉

跌得靚

呢句係咪=明黑鳩你
出現了 疤狗最叻既千字文分析自己唔係黑哨
當年高登有唔少千字文分析北京電視機點樣無黑法
由你話蘇亞雷斯插水個球可以係十二碼已知你係盲巴 ,有咩討論空間,扮咩理性。
無視力度
我覺得已經冇討論空間

呢個?1on1封喉+隻腳有kick so9
旁證有出黎作證

快鏡可以再快d wor, 咁先“似”犯規同用力推蘇亞雷斯
而家D疤越黎越多大熊
無視力度
我覺得已經冇討論空間

力度matter,係真
但你睇慢鏡同真實係有分別,踢波有時真係輕微接觸已經可以失平衡

所以蘇9果球俾人吹左插水
但馬匙奴斯果下係有用到力令蘇亞雷斯失平衡
佢當然係誇張左好似中彈咁,但的確係一個令佢miss左攻門機會既foul
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞