[認真]詳細分析巴塞對PSG球證執法

231 回覆
103 Like 238 Dislike
So7嗰球十二碼佢跌得靚

禁區唔計龍門得蘇7同馬昆奴斯,蘇7拎晒條線,馬昆奴斯後面輕輕一俟,球證後面睇係後防犯規破壞左對方攻勢,咪吹囉

跌得靚

呢句係咪=明黑鳩你

咁講真以插水搏12碼黎講係真係跌得靚既
樓主講到隻手掂到就唔可以吹插水同係犯規
無視力度
我覺得已經冇討論空間

呢個?1on1封喉+隻腳有kick so9
旁證有出黎作證

快鏡可以再快d wor, 咁先“似”犯規同用力推蘇亞雷斯

笑死人 睇個慢鏡睇上腦呀?呢個先係正常速度
自己去睇highlight個全角度啦
http://www.fullmatchesandshows.com/2017/03/08/barcelona-vs-paris-saint-germain-highlights/
無視力度
我覺得已經冇討論空間

力度matter,係真
但你睇慢鏡同真實係有分別,踢波有時真係輕微接觸已經可以失平衡

所以蘇9果俾華拉堤推果下球俾人吹左插水
但馬匙奴斯果下係有用到力令蘇亞雷斯失平衡
佢當然係誇張左好似中彈咁,但的確係一個令佢miss左攻門機會既foul
巴塞犯規就得 動作細 唔吹冇得講
psg犯規就話hi到 吹都冇得講
依家咪問題囉你班疤狗死全家啦
我一世都記得北京電視機呀

禁區唔計龍門得蘇7同馬昆奴斯,蘇7拎晒條線,馬昆奴斯後面輕輕一俟,球證後面睇係後防犯規破壞左對方攻勢,咪吹囉

跌得靚

呢句係咪=明黑鳩你

跌得靚明哂
同d盲反講咁多做乜

d人分分鐘會屌bolt做乜破世界紀錄呀

唔破得架

4-0領先一定出到線 出唔到就對面果隊假波黑哨

上年nba, 騎士反勝又係有人講假波黑哨

haters gonna hate, 唔需要說服班盲反

利申:阿迷 + james fans
我認同樓主你觀點 不過之前咁多球12碼都無比 最後球12碼一定唔會比 無個球12碼 巴塞都唔會出線 所以巴塞係最大利益者 比人屌黑哨好正常

btw 我一世都記得北京電視機 佢係我一生人之中睇過最黑哨既一場直播 所以我好撚憎巴塞

憎巴無問題北京電視機係好黑
但都可以討論前日場波到底發生過咩事掛?
無視力度
我覺得已經冇討論空間

力度matter,係真
但你睇慢鏡同真實係有分別,踢波有時真係輕微接觸已經可以失平衡

所以蘇9果俾華拉堤推果下球俾人吹左插水
但馬匙奴斯果下係有用到力令蘇亞雷斯失平衡
佢當然係誇張左好似中彈咁,但的確係一個令佢miss左攻門機會既foul

中彈

跌得靚

呢句係咪=明黑鳩你

跌得靚明哂

跌得幾靚 好似中槍咁
無視力度
我覺得已經冇討論空間

呢個?1on1封喉+隻腳有kick so9
旁證有出黎作證

快鏡可以再快d wor, 咁先“似”犯規同用力推蘇亞雷斯

你真係弱智到咁?
同d盲反講咁多做乜

d人分分鐘會屌bolt做乜破世界紀錄呀

唔破得架

4-0領先一定出到線 出唔到就對面果隊假波黑哨

上年nba, 騎士反勝又係有人講假波黑哨

haters gonna hate, 唔需要說服班盲反

利申:阿迷 + james fans

巴塞上兩場西甲主場都6-1同5-0大勝,班人未睇過大比數贏就係黑
成篇野其實幾俾心機分析,我個人係仇巴既,雖然用詞上係幾偏頗巴塞,例如馬斯踢到迪馬又話睇球證點睇睇有冇心,但巴黎個懵尼亞仆街阻到尼馬又話俾都冇得怨,但圖文並茂讀者可以自己判斷都得

反而最大問題係第二球12碼點解會係5050

係既話咁任何聯賽一個角球斬出黎已經可以準備射12碼
有冇D擔心愈描愈黑
成篇野其實幾俾心機分析,我個人係仇巴既,雖然用詞上係幾偏頗巴塞,例如馬斯踢到迪馬又話睇球證點睇睇有冇心,但巴黎個懵尼亞仆街阻到尼馬又話俾都冇得怨,但圖文並茂讀者可以自己判斷都得

我有解釋到,因為蘇9完全食左身位
當時佢面對龍門,佢同個波距離最近,馬昆奴斯係阻止左一個進攻機會,其實係一個單刀黎。

唔同角球大家55波撞黎撞去果種情況
所以當年對AC球12碼係有問題,呢點我都認。
痴撚柒線人hi你就好輕微但係影響平衡又乜撚野阻止左單刀乜柒乜柒 你hi人就話冇影響到所以冇事

疤狗雙重標準是常識吧
痴撚柒線人hi你就好輕微但係影響平衡又乜撚野阻止左單刀乜柒乜柒 你hi人就話冇影響到所以冇事

你見so9中槍咁款就知對面幾撚大力啦
洗撚你隻垃圾疤狗扮咩理性分析咩
黑唔黑個個觀眾都有眼見
球證幫到出哂面 碧基馬斯咁都唔吹
魯營插水隊插水插足成埸
堂堂疤菜踢到咁撚無恥
睇撚見真係肉撚酸

所以巴迷永遠唔可以分析,就係因為你覺得咁唔算理性?
碧基球handball收哂手都比你話12m
又唔見你講下Marquinhos嗰球?
馬斯鏟落地想刪走個波唔通要雙手放喺後面先得?
當然馬斯同迪馬嗰球就可以比12m
不過psg就冇因為球證而得益咩?
Meunier foul左足足5次但一張牌都冇, verratti喺禁區頂拉杉連吹都冇吹(樓主有提及)
你話巴塞插水咁皇馬又何嘗唔係呢?
C朗點插水就唔駛多講啦,個個都知。唔知你地又記唔記得馬些路上年對禾堡點樣撞完人自己掩面,拉莫斯直頭自己成個人跳起
https://m.youtube.com/watch?v=Gy9lII7F0Sc
你地話北京電視機嗰場黑真係駁唔到,我地會認
但係今場兩隊得益5050嘅又比你話黑
仲有班精華撚就唔該你睇番成場先,球証嘅判決唔係只同入球有關,大把幫到psg嘅判決你又冇留意,更有唔少人睇完足球快報啲post就當自己睇左場波,直接將巴塞永遠當做黑哨
黑唔黑個個觀眾都有眼見
魯營插水隊插水插足成埸
堂堂疤菜踢到咁撚無恥
睇撚見真係肉撚酸

Meunier foul左足足5次但一張牌都冇, verratti喺禁區頂拉杉連吹都冇吹(樓主有提及)
C朗點插水就唔駛多講啦,個個都知。唔知你地又記唔記得馬些路上年對禾堡點樣撞完人自己掩面,拉莫斯直頭自己成個人跳起
https://m.youtube.com/watch?v=Gy9lII7F0Sc
仲有班精華撚就唔該你睇番成場先,球証嘅判決唔係只同入球有關,大把幫到psg嘅判決你又冇留意,更有唔少人睇完足球快報啲post就當自己睇左場波,直接將巴塞永遠當做黑哨

講緊你巴塞 你攞皇馬出黎擋做乜鳩?
疤狗真係抵賤
話明盲反。。你打千字文都冇撚用啦
佢地盲架
黑唔黑個個觀眾都有眼見
魯營插水隊插水插足成埸
堂堂疤菜踢到咁撚無恥
睇撚見真係肉撚酸

講緊你巴塞 你攞皇馬出黎擋做乜鳩?
疤狗真係抵賤

你有冇睇前文後理?我逐個point回應緊
有冇D擔心愈描愈黑

總之巴狗賴野就十樣八樣理由開脫,皇馬=講黎把撚咩黑哨蝗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞