[認真]詳細分析巴塞對PSG球證執法

231 回覆
103 Like 238 Dislike
疤狗黑哨係原罪
D息還一世啦屌
麻煩分析埋以下賽事:
09年對車仔次回合
10年對國米次回合
11年對AC次回合
11年對皇馬次回合

就個人意見
第一場係軌黑,黑走艾比度
第二場只係執得嚴少少
第三場有咩問題,禁區犯規唔比十二碼唔通跳波呀
第四場一樣冇問題,球證覺得第一下丙朗冇俾人犯規但佢自己仆街整跌人就係犯規,就係咁簡單
我巴今次仲唔洗底成功
樓主算吧啦 而家既香港人 每個都覺得自己果套先係岩
佢定義左巴塞係仆街
就算6球都係正正常常咁贏 創造歐聯歷史
D垃圾可能連場波1分鐘都未睇 就掉低假波2隻字
總之咩都搵位入

呢場比賽係真巴迷 我諗大家都會心照
呢D比賽來緊應該都唔會睇到幾多場
不如開開心心 圍爐又好 咩都好
呢場絕對係巴迷一世唔會忘記既一場代表作

唔使同D盲迷嘈 由佢地大大力反 一隻手掌啪唔響既
到得番D盲迷互反果陣 佢地就會狗咬狗架啦
on撚9 反巴全部講野都無point 整係識講黑哨黑哨 含撚啦
疤狗黑哨係原罪
D息還一世啦屌

即係事實都唔俾講?
只要一有人屌親巴塞係黑哨就要即刻跪地求饒切腹謝罪咁,那怕係俾人老屈?

利申:北京電視機係黑哨,講一百次都無問題
但PSG呢場唔係
疤狗黑哨係原罪
D息還一世啦屌

即係事實都唔俾講?
只要一有人屌親巴塞係黑哨就要即刻跪地求饒切腹謝罪咁,那怕係俾人老屈?

但PSG呢場唔係

學你啲朋友話齋,黑哨係球隊收買球證
而家有證據咩?蛆十年前就算
而家呢啲只係誤判,包括北京電視機
而家要改名做北京現質突,係對巴既injustice!
疤狗黑哨係原罪
D息還一世啦屌

即係事實都唔俾講?

但PSG呢場唔係

學你啲朋友話齋,黑哨係球隊收買球證
而家有證據咩?蛆十年前就算
而家呢啲只係誤判,包括北京電視機
而家要改名做北京現質突,係對巴既injustice!

對唔住,而家都冇誤判,詳情請睇樓主分析,有怪莫怪口快快
巴迷扮理性分析
巴迷扮理性分析

對唔住原來連理性分析都得罪你
總之巴迷應該全部落地獄先岩
咁計嘅話,英超一場最少20個12碼
疤狗扮理性但講多兩句就露哂底,唔洗討論
樓主有冇數到插左幾多次水
利申覺得只係少少黑
疤狗扮理性但講多兩句就露哂底,唔洗討論

咁不如你都扮理性同佢地討論下點黑
我都想睇下話疤呢場黑哨既有咩理論支持

英超咪好多時都會撞一撞就foul
根本睇球證心情
而且你禁區人馬踏雜大家互相有碰撞膊頭掂膊頭同你食哂身位人地從後撞你係兩回事啵
洗撚你隻垃圾疤狗扮咩理性分析咩
黑唔黑個個觀眾都有眼見
球證幫到出哂面 碧基馬斯咁都唔吹
魯營插水隊插水插足成埸
堂堂疤菜踢到咁撚無恥
睇撚見真係肉撚酸

算啦 一句佢係巴迷 就知有幾「客觀」啦

都話講嚟都哂氣

即係巴迷就唔俾講道理?
係咪又要跪地求饒然後聯署交還所有歐聯冠軍先得?
迪馬個球就話「睇球證尺度」
尼馬同哨牙蘇就話好合理
真係好撚理性

蘇狗個球「隻腳真係有接觸」就係一球合理既十二碼

你啲所謂分析得一個可能性係「理性分析」
就係巴塞係兵乓球隊

英超咪好多時都會撞一撞就foul
根本睇球證心情
而且你禁區人馬踏雜大家互相有碰撞膊頭掂膊頭同你食哂身位人地從後撞你係兩回事啵

55波大家鬥撞唔吹好合理,尼馬都真係插左次
但食哂身位有明顯面對龍門機會係兩回事
So7嗰球十二碼佢跌得靚

禁區唔計龍門得蘇7同馬昆奴斯,蘇7拎晒條線,馬昆奴斯後面輕輕一俟,球證後面睇係後防犯規破壞左對方攻勢,咪吹囉
迪馬個球就話「睇球證尺度」
尼馬同哨牙蘇就話好合理
真係好撚理性

蘇狗個球「隻腳真係有接觸」就係一球合理既十二碼

你啲所謂分析得一個可能性係「理性分析」
就係巴塞係兵乓球隊

迪馬果球我話可以12碼,你到底有無睇清楚?
我連唔肯定馬斯係咪係迪馬射波前掂到佢都話可以12碼
洗撚你隻垃圾疤狗扮咩理性分析咩
黑唔黑個個觀眾都有眼見
球證幫到出哂面 碧基馬斯咁都唔吹
魯營插水隊插水插足成埸
堂堂疤菜踢到咁撚無恥
睇撚見真係肉撚酸

你好明顯無睇我講咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞