Star Wars 9 : The Rise of Skywalker (最終章)

535 回覆
14 Like 78 Dislike
個frd mon post見到我個comment 嬲豬 唔好sad 絕對唔係針對你

其實我so far真係未見過有套戲評價咁兩極,係真係有人review佢係好好既writing,亦都有人好似我咁當佢係屎

我叫左個frd唔同角度解釋我聽但係我發覺大家都係從根底對佢定位同期望有好大差別,好難通到電
講真 有好 有唔好
但比例可能係2比8

好係好在啲鏡頭運用 同埋套戲啲色彩效果
對唔住我諗唔到更多了
你個frd一係戇鳩,一係就假星戰迷
TLJ咁既撚屌垃圾戲都接受到
返去睇Endor啤啤熊大全集把啦

Rian Johnson我DLLM
上集睇到想走
搞到今集都唔想睇
出左tv spot
對我來講,期待RoS上畫已經係我止住抑鬱既最後一著,好辛苦⋯⋯
This star wars movie was beneath expectations.
JJ咪又係垃圾, 佢D大PROJECT有邊次係埋到靚尾
第7集翻LOOP返原祖三部曲D情節就叫好? 我屌你啦
睇好今集會黎個終極尾
JJ咪又係垃圾, 佢D大PROJECT有邊次係埋到靚尾
第7集翻LOOP返原祖三部曲D情節就叫好? 我屌你啦
睇好今集會黎個終極爛尾
luke死咗有冇得可以威威
英靈放電
忽然之間覺得Rouge one好好睇
rogue one係最好睇既星戰
估唔到主角要死
根本無心搞純粹想食老本搵快錢
新三部曲正路應該講新故事新元素
你懶嘅抄下Ep6後legends都好過而家咁
估倒死曬,佢唔死點接去4
對班角色完全冇記憶,冇個人性格,好似為演而演
有冇人會星期六晚去排定隊買IMAX?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞