Star Wars 9 : The Rise of Skywalker (最終章)

535 回覆
14 Like 78 Dislike
張圖啱你自己用
正解
我屌

唔好整衰個ashoka
編劇可唔可以頭幾分鐘就整死肥妹
唔想再見到佢
捨身成仁又好,好似上集個軍團boss咁on99死又好
總之整撚死佢
一直覺得係鄭融做係最match
唔撚係呀
佢個ig 拎住把lightsaber
Ahsoka咁啡,用黑妹都唔要佢呀
BREAKING: Game of Thrones showrunners David Benioff and D.B. Weiss' planned Star Wars trilogy is dead.
做乜9
佢地個plan係舊共和國?
唔拍old republic好過
拍咗都一定會fuck up 成個old republic
唔好再破壞EU star wars
怕佢地求其搵人接手照拍
想打柒條撚樣
佢有邊套戲係拍得好
起碼個頭係佢開
最有能力收返個尾都係佢
如果三部曲都係同一個導演拍就好好多啦
DLLM Rian Johnson
依樣真 起碼上文下理會通好多
依家ep9直頭講明唔會駁番ep8啲伏線
垃圾last jedi連伏線都欠奉,完全完全地kill all excitement for star wars
見到呢到d討論個心終於平衝d 早排同個frd就住TLJ同rian johnson嗌左一輪

到今時今日都諗唔明點解有人可以話呢套戲拍得好,無論作為一套franchise, sequel同stand alone,佢d writing plot, character development都係冇一堆邏輯既垃圾

最好笑係咩,當你彈呢套野垃圾,佢地就劍話你star wars fanbase is toxic 頭都r撚爆我
係,因為佢會再出現
屌maul俾人斬開2截再跌落坑都冇事仲要好打得
anakin斷手斷腳再燒到9成傷都救得返
黑帝俾人掉落坑唔死有咩咁出奇
你個fd唔鐘意star wars saga
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞