Star Wars 9 : The Rise of Skywalker (最終章)

535 回覆
14 Like 78 Dislike
乜春?
上條trailer有呼吸聲
永續rose....
還我boba fett...
仲有咁多戰機
點解大家咁唔鍾意第8集?

我自己幾鍾意
之後應該唔會拍新共
Skywalker family 會今集完,之後係新故事,會係Marvel個話事人主理,之前好似聽過GOT兄弟編劇寫新故仔
原著fans就肯撚定屌到Rian Johnson噴水架喇
完全反撚轉星戰傳統、角色原設、性格都變撚埋
最撚仆街係將TFA既伏線全部繼續做伏線我屌你老母Rian Johnson 陷家產
睇完條預告我覺得ppt唔會真係復生
推測係咁
Kylo ren去左搜尋黑暗嘅源頭即係黑帝秘密基地

Kylo ren係遇到ppt既force ghost比佢影響左或者上身
呢幕可以見到佢塊面有奇怪閃耀

最後背影其實係kylo ren黎
玩具造型已經出過

果時睇第一場,睇完嬲到我坐我前面幾fans都即屌
GOT戈個係新三部曲 題材傳舊共
Kevin feige好似純粹拍一集 但唔知關唔關上面新三部曲事
點解最後笑到咁唔係白卜庭
我睇相連場
睇緊TFA成班好撚high
TLJ睇到中段開始屌老母
想贏同我入嚟
想connect全世界同我入嚟
把握時機 食住個勢

[擴大戰線] [行動] 與其嘈加泰集會 不如唔搞呢個
https://lih.kg/1668190
Force ghost都可以笑姐
Luke同leia
仲可以落雷
有親Leia既場景,無論係樣定聲都好撚催淚
你對,佢冇講係唔係參與新三部曲。
KF講明會有一個Marvel主要演員會拍新SW,我估會係Captain Marvel
似係 twitter都見到佢個jedi look好幾次
Fan base都冇搞
如果戲院搞我都未必睇
撚屌女權隊腸,衰撚過肥閪Rose

睇戲上再開估
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞