Star Wars 9 : The Rise of Skywalker (最終章)

535 回覆
14 Like 78 Dislike
幻想緊女主角captain marvel
女配角rose
公主飛仙我已經嬲到屌出聲,之後Luke變廢老直情想燒左間戲院,之後Rey身世,最後Rey咁用Force已經屌都費事
上集luke變咗廢佬,屌佢老母
其實我好buy TFA
滿足到舊fans同吸到新fans

TLJ 衰左都算
Rian條撚樣仲串柒柒DKLM
以前會好期待新trailer,一出會勁多人討論估劇情分析之類
依家個trailer一D吸引力都無,又無亮點,睇完都唔多想睇套戲
Rian Johnson陷家產
第7集其實係將第4~6集濃縮再拍出黎,經典橋段加現今cg肯定好睇,加上jj 不嬲都係starwars fans,第8集jj 唔得閒比人拍到一pat屎
反轉重要講唔通先嬲
咁你不如 ironman亂入好九過啦
其實都有亮點,但已太失望唔九想估,想快d完,開新故仔,呢兩集當黑歷史算。
印象中好似係一個肥呀叔
我其實當789冇存在過
ghost?
BBQ
7本身拍得唔錯,對新手黎講娛樂性夠,對死忠fans黎講舊sw元素又多
我見屌既人大部份都只係話佢太似ep4唔夠新意
但ep8....真係垃圾不如
劇情應該會係咁:
Rey俾皇帝電到仆街但係啲電令到Rey突然原力覺醒跟住凌虐皇帝
肥閪對劇情零作用,根本就係老鼠屎,迪士尼為加一個黃種人而加
唔係星戰fans 睇完8 公主無啦啦識飛果度睇完o左嘴 最唔明打個艦要追成幾個鐘....
7其實都唔算好㗎喇
不過都仍然可以叫做star wars
去到8真係不知所謂
爛成咁去到ep9真係唔知可以點收
我淨係睇精華同劇情討論
下 屌呀?
肥咗嘅captain rex
rebels 個故事都算接受到 (唔計成日玩潛入被人發現逃走)
新個套Resistances 真係
睇咗集就唔想再睇
當我見到Leia飛左出去諗緊DLLM咁撚樣整死我公主既時候,佢天外飛仙入番架艦⋯⋯
我喊又唔係笑又唔係⋯⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞