[JY]容祖兒討論區(10) 嚴重演唱會後遺症

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
好得意 想日日同佢紅磡360
咁又唔會,佢都有啲底嘅
睇開會知係佢寫

聽日摷返佢啲明週文俾大家回味吓
日日都好好笑又warm, 呢part真係好正,下次係咪都會有,我要再同佢四目交投咁對唱
[url]https://www.instagram.com/p/B1vU9Y0AMgO/?igshid=1he17jtnrde8s[url]
睇番頭場d相真係陰公豬,但好proud佢最後overcome到有冇人有佢唱牆紙壞左earmon要工作人員上黎整,之後佢就開始崩潰果段
我前晩睇返頭場啲相都好心痛
個日仲未有咩感覺
到我睇埋之後啲場次我就明啦
係喎⋯ 我估佢嗰刻係好擔心之後咁多場都會係咁⋯
好彩之後日日順利
心痛死我
我果時都係睇頭場,因為我冇睇開好多紅館show又冇睇開佢舊時d concert, 所以好後知好覺去到牆紙先覺得點解design得咁怪,d白布搞到好似靈堂,又遮住個人之後佢講先知係壞左,但以為都係壞左少少燈呀,個台唔識上落,轉呀咁,本身睇完show都覺得冇乜野,係冇wow既感覺但聽到咁多經典本身都收貨,點知佢話補場果下真係勁驚喜,再睇埋之後d場次先明果下有幾大獲
仲要果日佢係咁問“想唔想繼續聽呀”/“係咪淨係聽我唱都值回票價呀”之類既問題,果下都sense唔到原來佢係因為勁唔好意思驚觀眾唔收貨先問,當時仲以為佢搞氣氛想聽我地歡呼下
頭場我覺得中央最大圈停左唔識升降
坐980既觀眾點睇
rundown 又甩漏
去到就黎12點都未見pretty crazy首主題歌
不過即使佢未講補場都好,我完全唔介意,因為安全最重要
我個陣都好奇怪佢做咩係咁問哩個問題,無為意原來個台壞咗
其實佢唔講,只係覺得經常性要走去側邊樓梯去換衫,同埋啲Dancers走埋一堆好騎呢
係,我純粹覺得有少少怪/design得唔好,但睇到最尾首歌其實已經好滿足,完全冇諗過咩咁大件事無啦啦竟然有補場證明佢果日真係超專業,好冷靜,其實佢唔特登講我諗好多人都好似我地咁覺得
好彩最終一切順順利利,樂觀d諗 有埋壞台經驗 今次演唱會真係夠哂crazy
佢反而晤鐘意紅磡360個 part..
我仲係好掛住容祖兒
同樣可以咁用。同類我覺得咁實用多變嘅舞台大概就只有安室奈美惠嘅《Finally》
識貨
唔會啦你睇佢ig d千字文個風格都係咁之前個專欄有篇講佢細個係木屋區同公屋大既經歷,好真實,一定係親身寫先寫得出
我估佢係坐$980 15行之前個堆,哩班人無電視睇,要岳高頭跟住個360睇下祖搞邊科,之但係又睇唔清祖,又睇唔到班痴粉有咩咁瘋狂,係幾無癮

又或者係覺得咁樣對唱好無聊,好地地唱歌唔好搞唱K哩啲花臣唔得咩之類嘅想法
好鍾意360 好親近嘅感覺 同埋好鍾意聽佢講mean嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞