[JY]容祖兒討論區(10) 嚴重演唱會後遺症

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
已經去到連自己同家人人生安全都要concern既地步香港好撚恐怖
Justin bieber
都係炒翻YY IG多 件空港原來係home made
覺得今次好多造型都好靚,又多衫換,仲要岩岩睇完samni更加大對比,最記得果時日日都見佢果件好唔得既嘉賓衫
不如分享下大家今次最鍾意邊個造型,我先
排名分先後(懶,用番01 d相)
1. 鋼琴家look, 好有知性美有氣質

2. 火鳳凰,好霸氣好型好靚

3. 同jj合唱果條,好elegant

4. 尾場富士山,配埋個公主頭

5. 藍白果條,簡單得黎有公主feel

6. 車車,好得意

7. 破相果條,好科幻好型
火鳳凰
開場海膽
360啜啜
仲有尾場encore嗰件
我最鍾意 Molly Goddard 個件 佢一出場 我係咁話好靚 好似公主
第一同第三一樣
第二會係星夜嗰件
No.1 梵高星空裙連披肩,超有型
「神經病 先至不會跟風向
無人明白 是罪嗎 最怕正常」

No.2 彈琴Look,最衫以為佢係著男裝西褲,點知原來下半身係裙,勁襯佢

No.3 桃色冒險條貼身裙,好似Joey Ten嗰個龍Cover嘅味道

No.4 同JJ合唱個條黑色裙(有啲波路睇會更加靚

No.5 車仔裙 過癮得黎又好靚
非常同意
同jj合唱嗰條tomford 嘅裙如果有波係會將條裙提升一個層次
減肥減到波都無埋,好慘
而家每次聽到心之科學離離合合百世紀同無人生哲理都會有煙花爆出嚟嗰個感覺
都仲係會起曬雞皮
本身都冇乜再減真係
原本聽到悶呢首歌
睇完演唱會之後又為呢首歌加番個畫面
之後日日loop
我個人覺得蓬鬆裙好臃腫
例如尾二場同kkk 或者尾場唱再見我的初戀果條
相反,佢著唔露胸既貼身短裙,完全突顯幼腰+長腿
Pretty Crazy 容祖兒演唱會 慶功宴(兩分鐘
https://youtu.be/8wBScXnFCqA
原本都唔覺得心之科學咁好聽,
仲R爆頭點解會拎咤吒金奬;
而家聽完live之後簡直係不能自拔,嗰種澎湃。。激昂。。。

Source: ig @saladd
今次好難揀套套衫都好有特色但講型桃色真係型到痴線好鐘意

富士山&車車
祖唱Live嘅魅力
我覺黃色果件幾靚
配合埋d visuals
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞