[JY]容祖兒討論區(10) 嚴重演唱會後遺症

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
見到柏豪咁
好驚joey會被逼愛國愛黨
有印象! 係佢依家助手同嗰個男仔個訪問
係啊!!!!!!!
Agger ....... 隔離post好想佢沉但偏偏就有個hater瘋狂推
唔好理佢啦 佢都開始無聲出
仲話不如去joey度comment支持佢🙈
好恐怖 真係想搞到無哂同路人先得咩
巴打仲記唔記影第一張相果陣唱緊咩

完全係傻婆一名
真性情得黎又飄忽
我都覺
1314都入到坑 應該呢世都唔會脱
Msl真心好正好正!好想佢再開
嗰種感覺真係紅館show揾唔到
容祖學一句俄文都學一年
msl勁靚聲 一開口起哂雞皮

cr: @guylaw

Msl個演唱會後遺症仲勁過今次
果時坐第三行真係好近好近
除左佢叫大家影相果part
其他時間都好少見到有人拎住手機影
咁岩我睇果兩場都氣氛好 feel到大部分入場既都係死忠
冇睇都有後遺症點算
冇人影係因為唔比影 除左佢開到口個下之外APA啲人捉得好嚴 拎起部機就有人行埋來
前晚佢對住鏡頭咁Kiss真係嚇一嚇
完全唔明點解會迷上呢個傻婆
X爆佢
今次後遺症比我想像中嚴重得多
未睇之前諗住黎黎去去都係呢D歌姐
9成都係紅館聽過睇過
何況睇完1314、JYxHL 都好快回復正常
連MSL side track concert都睇過
心諗睇返聽返怨鬼歌(或者佢口中所講金曲)隨時嫌悶
可能因為係我完全零期望,結果完全超哂我所想,亦感覺到佢同後面成班團隊真係花左好多心血,唔步1314後塵
好有回憶 平時唔會聽返佢d舊歌
而家又開始loop緊
後遺症好嚴重
可能因為msl太難買飛我淨係睇左2場 今次睇左6場覺得夠皮
我睇msl同今次個show之前都係無太大期望 所以都好驚喜
Msl果最係諗住佢可能都會好保守揀好多唱過既歌 個台會好似perfect ten 咁就算
今次見佢好似無準備好耐 諗住都係比1314好就收貨 完全無諗過會同n6有得比 得3個月就做到咁佢同佢個team真係好痴線
之前都唔覺咁天后
睇完我就知
MSL我都以為係P10 翻炒
但P10 始終唔夠side
所以就發左癲咁係未開MSL前不停搵飛
因為以佢/英皇性格,呢類show 真係廿年/三十年得一次

而今次PC 我完全收貨
N6 自己彈結他唱空港
PC 自己彈琴唱啜泣
繼續突破自己,盡力將最好表現俾Fans,真係勁
我嗰陣都係坐第三行
到依加仲記得內心嗰種激動
一場對咗無數次眼 仲有同佢揮手做心心佢真係會比返反應
美中不足就係我嗰場可能多內部飛反應唔係特別好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞