[JY]容祖兒討論區(10) 嚴重演唱會後遺症

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
嗰下煙火
尾場有Part嗌到容祖講唔到嘢
嗰陣真我耳仔真係好痛
CONCERT果日隻金碟賣幾錢?剛剛問出面隻SACD賣到599
街個隻(SACD)啲聲好似係靚過金碟

詳情請參閱維基
https://zh.wikipedia.org/wiki/Super_Audio_CD
CD連相集係$380
1314 平安夜/倒數場/尾場都冇今次嗌得咁癲
今次佢都話如雷貫耳
佢企係舞台中央,響亮到隨時cover埋佢耳機既聲
佢依個髮形加髮色真心屈
咁撚貴
我自己隻耳都溫溫聲
我覺得尾場真係好感動,啲觀眾高質好多,btw有冇人坐藍閘,好似有條友飲醉酒去廁所暈左啲保安跑過黎搵佢老公睇到一半就走左
我把聲而家沙緊
又唔想影響到其他fans
但又想聽祖話要尖叫
我好聽話佢話企起身尖叫我真係有跟
第二日即刻全身muscle pain
我望到有一堆保安 仲諗緊咩事 本身睇唔清楚 以為係POPO
我都叫到聲沙 全部話要企嘅都企哂 都唔理有冇阻到人
我都係
好乖咁聽祖祖話大嗌 點知前後左右都望住我
做演唱會太淡妝唔突出架,又有強勁燈光又煙花,影d相會唔靚。
加埋嗰晚走勁迫人又勁大雨,入去之前只係食咗個麥記,返到屋企好似唔知做過啲咩咁完全攰到癱瘓在床
走果陣D人好似走難咁.
行雷閃電 d人又勁嗌
我覺得兩個都有啲唔得嘅造型
Sammi開場套貴婦狗裝,粉紅裙同Encore其中一套青B裙嘉賓嗰套我覺得可以接受
Joey條Versace裙,尾兩場天之驕女條裙同海膽裝我都覺得唔掂
我用咗10秒由red gate跑上去巴士
加埋嗰晚走勁迫人又勁大雨,入去之前只係食咗個麥記,返到屋企好似唔知做過啲咩咁完全攰到癱瘓在床
走果陣D人好似走難咁.
行雷閃電 d人又勁嗌
我用咗10秒由red blue gate跑上去巴士
勁混亂,啲只為指示牌又吹到甩晒;就算我有遮,行返落隧道下便搭巴士都成身濕晒。
返到去又攰又肚餓;唱左四個鐘頭K,又跳,應該真係消耗左好多卡路里。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞