一個中產問我,「知唔知輸乜?」

505 回覆
3795 Like 54 Dislike
永不分化!不割蓆!不篤灰!
賺十皮一個月,奸字點解都唔識。
佢想講:不擇手段,無恥,無底線,心恨手辣。
呢d唔止奸。
Time to raise
冷氣軍師
但我覺得香港的確未到烏克蘭咁,飯都冇得開既境況
所以好難實行全民勇武,視死如歸
烏克蘭冇飯食
你真係食懵左
講左好撚多次
對待敵人就係要不擇手段
對待同伴就係要和藹有禮

然後香港人就掉番轉
對敵人打幾拳都屌到上天花板
對自己友就刻薄都冇人有

對付藍絲廢老警狗付國乜之流
唔好話機場打佢
你用滿清十大酷刑對佢我都只會拍手掌
你班香港人綁下人地手打兩拳都唔知嘈乜撚
而家講禍必及妻兒都仲有班on9喺度話咩唔好俾仇恨矇蔽
而家打緊仗呀屌你老母
古代用火牛陣駛唔駛諗隻牛好慘呀
燒人糧倉駛唔駛諗對家會餓死呀
美國用原子彈駛唔駛諗幾多平民會死呀

而家都唔係叫你做d咩啦
而家乜都唔駛你做都要割蓆真係極盡on9
香港係輸就肯定輸喺自己既潔癖到
烏克蘭即白人即R洲人。公認係勁,今日世界巳話你知世界由佢地(R洲人)主宰

話人地成本低?你香港人好矜貴?笑爆

亞洲人幾犬愚世人心照

人地烏克蘭以血汗淚生命作交換,世世代代傳統。

仲大言不慚話自己成本高 不了

你地不如又等明君救你地啦 ok?
咁即係冇得再唔出手 全民健身操肌
和理非來不可亦冇錯喎

笑人和理非 狗都不如
唔洗起哂鋼既,咁你講下當時烏克蘭既情況
同而家香港既情況有咩唔同
唔叫奸 叫evil
但我哋要智取 唔好evil
「當100萬、200萬、再嚟多個170萬人走上街,都爭取唔到你想要嘅嘢,sorry,直情冇人提起過回應五大訴求」

14:40
https://m.youtube.com/watch?v=bQ-jQYf4Cq8
又有人搏大霧眾籌 大家小心咪受騙
https://lih.kg/1495321

睇下14年同而家比有幾多和理非覺醒咗先啦
95%人點勸都唔醒覺係你自己既觀點 我所見就唔係咁
勇武要去殺狗官 我唔會反對&譴責 亦會繼續叫仲係左膠和理非既人唔好譴責呢d嘢 因為對住邪惡 底線係冇用
政府覺得最麻煩最難處理的事,便是我們應該做的事

答案: 機埸
人地有車有樓有生活
和理非游行有參加 要錢時有捐錢
你仲想中產做d咩?擺底哂咁多年既努力出黎同d狗隻秋?
瞓醒啦各位手足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞