[日版/ 台版] 貓咪大戰爭有冇人玩啊(11)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有冇困難?
你都可以咁預,但最好望下關卡出咩有信心先打
超激貓等級都有要求
EX 嘅小小貓都要有返咁上下先打到
3000 - 5000左右
卡左未來二月球
用咩隊打
照計而家打易啲
想問下台版而家個池值唔值得抽
或者有冇咩超激稀有特別必要
另外用黎打銀卷既野飲係邊度拎?
美模 衝浪 小丑 西園寺
電視機貓 貓咪探測器 龍貓 之後炮灰
可能加多隻巴哈
我唔知台版咩池
可以推薦嘅池係超古代勇者、黑暗英雄、電腦學園,最好等必中先抽

冇一隻超激打晒所有關,應該行嘅方向係擴展貓池

銀券野飲得好少唔需要盡量籌集,得到銀券嘅常規方法有以下3 種
1﹚每日有2 次嘅鋼鐵河馬,係新手級但未必出銀券,250 統率30% 機會獲得1 銀券,係啊一張銀券真係要用好多統率嚟換

2﹚逆襲河馬,最主要嘅銀券來源,400 統率100%出1 張銀券,時間每3 日出一次,每次一個鐘,期間可以任打,可以遊戲內撳時間表睇咩時間,但門檻較高,最好打左渦有爆擊貓先好打,有稀有嘅「侏儸貓」都可以試下但唔包一定贏,建議細看關卡資訊先去打

3﹚唔知咩名通稱鐵頭,有侏儸貓就打得,個頭埋塔可以退GAME 出返去再打過,打到爆擊就過左,因全關只出一隻鐵頭
都係3 日出一次,每次出現12 小時並只限打一次

至於你講嗰隻野飲冇課金唔會太多﹙本人為無課金人士﹚
課左金就多謝你支持,關卡內容就一樣,但性質上就有少少唔同
會唔會等級問題
咁我打下傳說儲經
係小丑西園去未20 其他都20
美模25
靚pool黎?
可以打超經驗啦
每日出一次定兩次
打贏左連道具有幾十萬
多謝大佬詳細解說
用牛貓打河馬有冇可能贏
牛貓打1嘅河馬係可以
2就唔好了

不過驚你打到灰
因為1唔係必出銀券
感覺會倒水落海
打淨18% 屌 頂唔到隻豬
Yes
打到真傳說第一關已經卡到2046
睇下啲片
認識下個打法
暫停又定唔到
正攻又唔夠打
緩速擊退又試過
睇睇條隊??
有冇貓俠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞