[日版/ 台版] 貓咪大戰爭有冇人玩啊(11)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
相同角 升rank就可以提高+值極限
藍波係升科技 最高+10 之後用黎換金卷
即係抽到相同之後立即使用就會+1? 咁咪要抽好多隻?然後廢嗰攞黎換np?
我自己就用哂+1
但係啲唔太睇血攻嘅控場就可以換np 除非佢手短要升高啲血去硬食
50lv就勁泛用

清好密既小卒都得

長攻又得

勁在打得又遠又密
有蘋果會好d
蘋果都有
但係唔夠快打鴕鳥
新手想問np點拎
係咪未打完主線或者唔夠rank就唔會有
我都係差唔多
要硬度同血量攻擊力嘅+上去

如果控場佔左大部份功能嘅貓就唔+
例如電腦

點改可以打到地獄門
我冇咩對紅
通常第二隻鴕鳥出我就死
我已經開左土豪
上網見人用悟空可以打死隻鴕鳥
但我冇一次得
Lv應該差唔多
電腦唔係用嚟磨關嘅咩
狼女換女武神?
擊退之後會畀口臭打中 暫停好似好啲
冇雙牆點擋駝鳥
砌過啦
係啊
總有用到嘅時候
屌今日中左兩隻古龍
中左啲地底部隊,有冇用?我見隻電鋸打異星好似幾勁
想要都冇
勁野喎

地底部隊梗係有用
古龍射程太短 又跑得快去送頭 又貴

地底電鋸打外星每秒成萬幾傷害 又高血又防傳送 宇宙篇會好勁
係衰在單體同埋每下攻擊低 未必破到盾
有悟空應該易打好多架啦喎?
用下體力善攻聯組頂到鳥就得
佢kb左要出慢d等佢行番前...再kb佢
如果唔係會比王係咁打
駝鳥真係成關最垃圾嘅怪
白敵難控場 5kb搞到前線畀口臭清場
攻速又快而且唔低攻仲會暴擊
所以有龍宮係mvp呢關
你龍宮幾多lv
睇資料三階lv30都係8萬幾就kb 即係駝鳥打7秒就會kb你
下次有機會試下先
條龍成日狗衝左上去
我見佢打得都有啲距離, 做乜要走咁前
因為係遠方攻擊
可以detect到300以內嘅敵人
但係會打到200-550嘅敵人
人地射程專打近距離
呢個陣一定擋唔住駝鳥
除非雙島係好高等級
地獄門要打駝鳥好難唔用雙牆+ 中射程去打
不過唔用雙牆都唔係冇機會,你係都要用坦攻咪要求雙島有多少等級,見到你隻貓咪+37,可能都夠嘅,不過好地地為咩搞呢啲
你鍾意50 鬼神本能一棍打死佢都得,好似做到唔止3十幾萬一棍
只不過唔係正常陣式咁解
我係好唔明點解唔玩返雙腳雙龍
個陣與其開個血量聯組又加城血,其實個頭迫到埋去個塔都一定爆,做咩要咁執著呢
狼女基本上都唔建議,係就係豬同駝鳥都打到,不過CD 太長,同埋推走左咪又入射程
落一隻貓好多時唔係睇佢有幾勁,冇錯狼女係勁
但第一守則任應該要適合出,適唔適人口出係要睇CD,咁腳咪適合呢關多過狼女,因為噴一噴冇左4950,所以咪唔適合出狼女

悟空冇意見,不過我落過上位版嘅貓飯拳,其實落唔落都得,就算將來再打都係落返腳嗰啲,都會落幼獸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞