[日版/ 台版] 貓咪大戰爭有冇人玩啊(11)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
即係要解釋晒?
首先解釋點解唔用白無垢
其實唔係唔用白無垢
係唔用大多數嘅遠方範圍攻擊
因為會「食線」
除非你用嗰隻係黑無垢

狼女係傳說18 大關最後一關
打贏左機率取得,基本上用寶物雷達最好

3 後排係應該夠做,剩返啲位建議五盾灰,完
多謝藍巴,而家先知狼女係機率取得,仲有兩關就到
月任搵返d傳奇關卡敵人出來好煩

有無快方法?
用黑獸輕鬆贏狂亂家族大亂鬥
有冇啲時間表app可以提我日版啲開關時間
卡未來2又唔夠打狂亂
想刷銀卷啲時間又唔固定
黑戰黑無
第2關用埋很耐打聯組會快d
我都想要黑獸
幾時有得抽
呢個月應該有
留意吓巴哈活動資訊
https://m.gamer.com.tw/forum/B.php?bsn=23772&page=&subbsn=0
Thanks 我留意下
如果換手機係咪書冇哂d貓

之後有兩個掣
舊機撳上面攞引繼code
新機撳下面入code
thx 巴打 想課金抽星貓
日版HGT000
冇得打
最好唔好SHOW CODE
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=23772&snA=15511&bpage=1&ltype=

龍族必中 狗也不屌

11號特級祭
我要對白藍眼
抽埋啲活動角咪又係雪
龍族都廢?
龍族好貴 cd長
雖然算高攻但係打得唔密 令到佢哋嘅控場發揮得唔好

我而家嘅短板暫時係對白敵嘅輸出同控場唔夠
所以留緊金卷抽黑藍眼
另外想等絕命美少女 想抽狐姬玩研究力聯組
CD長係因為體質好
攻頻由疏至密都有,根本冇你講嘅問題

白敵輸出嘅值就更加唔應該講,因為全部系列都冇
遊戲入面白敵畀玩家嘅考驗就係要識得技術上估計需要咩貓
每個系列嘅超激都有各自對應嘅位置去應付唔同關卡嘅白敵,照咁講基本上全部系列都廢,咁冇黑色嗰3 隻你係咪全部抽唔到就唔洗打白敵?

絕命啲數值更畸型,明白你想要聯組咩心態
不過小心抽中狐娘返嚟都玩到研究力爛左
認真
你唔知條線點行法
畀隻黑獸你成關白敵你都未必玩得掂
同埋講控場都晒氣
黑獸又唔係有咩對白控場
黑傑更加冇
黑無垢先控得到,但一樣要配合其他貓
個情況重同白無垢控有色屬好相似

然後其他控白敵嘅,功能性好強嘅貓全部都無課金
講對白敵控場嘅人一係訓左好耐,一係就未打到嗰啲關攞左無課金對白貓

諗起前排有人講話打唔掂隻熊
話呢隻垃圾GAME 唔聽人建議
有冇諗過係自己唔識玩
真係講得好岩,由其最後個兩句好入肉

講真而家youtube咁多無課金攻略,照跟住黎打已經好易過。例如evan.c tw,我覺得佢直頭將無課金既貓用到最極限咁際。
如果都係過唔到,咪打下其他野儲下貓先,呢隻本身都係休閒game黎。

如果真係要話有咩特別超激又盛先過到關既話,我真係建議練下技術或者睇多啲攻略了解下先
佢打40 樓J 到傻
佢對貓戰呢隻game既了解,我諗應該無人比佢深,佢真係研究得好深入
新手跟佢啲片黎打其實學得仲好
用呢啲貓打得贏一個呢啲關卡嘅感覺
比起得到幾多隻藍眼都要大
呢樣真,無睇過真係估唔到原來剩係基本貓都過傳說大半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞