[日版/ 台版] 貓咪大戰爭有冇人玩啊(11)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
問:入左遊戲可以玩咩
答:請打日本篇(台版叫世界篇)

問:一開始都幾悶,可以點搞
答:過左日本篇就多姿多彩,好多野玩,到時形形色色嘅關卡同新貓等緊你

問:我洗唔洗課金
答:可課可唔課,當然想儲貓嘅話建議課,但若只想通關嘅話,遊戲內關卡會送嘅貓都夠打,網上面都有好多無課金攻略,而且唔課都會有超激貓,所有人都會有超激貓

問:我過左日本篇(即台版世界篇)打關卡嘅順序應該係點
答:一般嚟講過左日本篇我建議打齊日本篇寶先,因為無論日本篇、未來篇、宇宙篇所有寶物會直接影響喺呢隻Game 嘅所有關卡。
呢個寶物之後你可以打未來篇,同傳說關卡雙線進行,而狂亂同大狂亂(狂亂貓嘅三階)嘅話呢,一般會喺狼女前後(傳說18 大關)打狂亂嘅,有狼女會易少少,冇都冇乜問題,同期會打緊未來篇第二第三章左右啦,冇固定個個都唔同。
大狂亂就再之後嘅事啦,有人2 千幾rank 打,有人就3 千幾(會易啲)。

問:如果我卡左關可以點
答:如果卡左關,多數係2 個原因,第一個可能啲貓等級唔夠高,因為貓夠高應該易過啲,第二可能係砌錯隊啦,到時候可以上嚟問,應該會有人答到

過左大狂亂就唔講了,新手嚟講條路都遠,到時都自己識玩啦,唔打咁多啦有咩可以再喺到問。
唔怪得冇人出聲
誤中1001
818維園見!所有聽日去嘅人都同我入一入嚟!!
https://lih.kg/1480894

普教中!!!救下香港嘅下一代!!!!
https://lih.kg/1475548
陣間維園見啦
超極肥普第二關
https://battlecats-db.com/stage/s01205-02.html

開場會出鋼鐵犀牛
然後狐假虎威嘅肥普會出現
之後每隔一段時間會有鋼鐵狗(極煩)
殺犀牛同肥普推左一段線之前我開左金MAX好似只有5000-6000蚊左右,要小心利用
呢個時候殺晒啲犀牛會有過萬錢,亦都係全關嘅主要資金來源
然後你預計殺得快可以出定啲貓坦攻打住先
冇幾耐又出多2-3 隻鋼鐵狗
咪出龍捲同侏儸同佢玩下先,當然用女僕都得,慳時間又快都唔貴,起碼必殺一隻狗先

然後重頭之一就兩隻紫電
佢前面又係啲極煩嘅狗,我係用龍捲殺晒狗
再用女僕一擊必殺一隻紫電

最後出海豹,全部出晒佢
海豹推線力唔高,但呢個時候肥普已經壓到底,可能打緊個塔
其實都幾玩命,出兵時機要有啲準
不過我手殘殘地都還可以,唔難
我追post有睇
將你小瓦換巴哈
輸左
360爆必隻野換傀儡慢鋼鐵
過左
360 必爆?
係咪女僕?
跳繩個隻
巴哈唔方便
都係睇有咩貓
呢關難
想快d kb佢
反正殺到已經係搞掂哂d鐵
之後慢慢磨好過開頭比佢爆塔
根本啲鐵先係大佬
肥普係血多少少,不過攻高幫推
爆擊貓得颱風同侏儸有可能擋到
Post 10之前講過絕肥普只會係鋼鐵或古代
因為其他屬唔會難打,超激池龐大嘅玩家唔會驚5 屬(浮黑紅星天)
如果係浮,都想像到得閒出啲燕子
最驚係有噗
應該都會係陣推式,增加關卡層次
留名
垃圾合作復刻
等緊基本貓上20+10
未來篇啲寶打極都唔撚跌
做咩不推文
城與龍?
如果識打就打渦
Lm
就係城與龍
逼人用只可以佢啲合作角打佢啲關嘅垃圾合作
打齊寶喪出腳搞掂
打過都要再打?
打得多以為打緊第二隻遊戲
不過可能打完技術會好左
唔該阿天開POST
應該唔洗掛
我淨係記得果陣已經夠痛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞