[日版/ 台版] 貓咪大戰爭有冇人玩啊(11)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
巴打點打?
我上youtube睇有話美模就易打
但而家都未抽到
我隊猫係咁

狂龍同狂牛係咪冇狂UFO打唔到, 我用美模好唔夠做定係要三階
記者
如果出鋼鐵燕子會有幾恐怖
狂牛開電腦加土豪

4-5灰/牆加中3-4距離堆疊,加隻巴哈應該夠做
我係咁打, 搵牆頂住第一隻牛之後儲錢, 疊美模打死隻牛掂塔
之後等埋牛衝到一半再開五灰然後繼續疊美模同出超激, 但不停俾啲牛推線
經濟好似冇乜問題, 我出巴哈/獸皇都輸, 美模30二階
可能冇原本咁勁
未必發揮到可以下下擊退反擊嘅特性
然後一爆就死左,變左一下都爆唔到
耐力下限變到最低
我當30 血先啦
照跟返10kb 可以彈出彈入好多次
咁即係最多撞10 下
然後唔好彩一嚟就爆擊
咪即係撞一下就死
或者實際啲攞侏儸嚟講
14 下有一下爆,即係做左4 kb,咪即係撞左5 次
巴哈有無死?
但係一會心唔到就好易將佢擊退
假設係50hp10kb
因為多數出一堆 你疊一堆低機率爆擊就同硬打無乜分別 就係同佢換人頭

變咗一係用炮灰海硬食 一係同高爆擊率貓一次過清場
其實到最後都係要睇佢幾高攻
燕子本身15000攻 如果鐵燕再高啲就好危險 因為侏儸30lv得17000血 30lv大狂牆19000
每失敗一次就會死一隻至一堆灰
10000-15000攻就相對無咁難

同普通燕子最大嘅分別會係無得用高攻貓穩定咁一下一隻
燕最勁嘅野係佢攻發同跑速快
利用呢點高速對前排造成傷害
本身缺點射程低
所以要配合其他攻頻較低嘅敵一齊推線
簡單講即係佢幫推
因為我方冇左第一排,變相對方有空間推線
如果真係出,我方要防推應該要出一隻射程150 內(假設佢射程150)
又可以擋到佢一擊唔死嘅貓先可以做到
但同時佢又可以出一隻唔同屬性嘅敵人,同步干擾呢隻貓嘅坦線
不過正常咁樣都係防唔到
因為冇乜可能有一隻貓防到鋼鐵同第二隻屬性
暫時全game 應該得古代貓咪有
咁即係只要另一屬唔係古代屬就防唔到推

的確有啲威脅
試過都係唔得

試過女武神/巴哈/皇獸/象神/白無垢 通常一次過出其中兩隻,都頂唔順
唔夠錢出貓被推線

定係唔夠火力被推線?
滿晒錢 應該唔夠火力, 我FEEL到衝到塔到啲牛仲有十幾隻
狼女都唔用?
用白無垢係咩玩法
無課金用巴哈同狼女都贏到
我意思係我所有超激都試過,狼女係咪過晒傳奇先有?
等我試下打隻狂鳥返黎再挑戰過,見好多攻略都要用
齊狂亂

一陣試7炮灰+電腦貓打大狂小貓
唔落超激可能反而得

因為超激再生產慢

堆疊唔夠快

你有乜中距離就盡出啦
啱啱打左狂鳥

我懷疑疊得唔夠快,下次試下美模狂鳥一齊出,希望掂塔之後打死多幾隻牛,後面再出超激清

希望夠錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞