[日版/ 台版] 貓咪大戰爭有冇人玩啊(11)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
個陣過都係30

龍宮好似打佢一下就會kb佢
而且你有野係前面頂住佢架麻
點會比佢連續打到7秒
當然我指要雙牆
關關都必落咁濟

我會走跳跳同狼女
其實大魔王都可以走
用稀有對紅隻大傷同善攻

其實落唔落巴哈都好閒
可以換蘋果,半魚人
我試過用龍腿
但唔識睇鴕鳥幾時kb
一下比臭口噴就冇曬
用悟空係因為佢打一下通常都kb到佢
我一見佢攻擊就停出盾
等佢kb翻悟空
狼女係想同悟空有善於聯組咋
想問下你話個頭迫到埋去個塔都爆係咩意思?
咁你用悟空打嘅問題係咩?
唔出盾呢啲到最後佢都會推
佢一推你死左隻貴貓冇問題?
有冇諗過你要做嘅野好簡單
駝鳥34 萬血、5 KB

個次序係你用悟空打走佢,佢退後悟空就上前
咁咪一路彈出彈入鬼面嘅射程範圍
應該點衰都打到3 下嘅
停出盾呢樣野唔係咁贊成
原因,悟空推入去,被鬼面打佢都有足夠防禦力頂得住唔會死
唔係佢行入去會唔會死嘅問題,係因為佢有減傷,嗰5 KB基本上可以用盡
你出盾就係為左防佢被駝鳥打,唔係用嚟防鬼面,出雙牆或灰只可以降低鬼面推線嘅程度,但始終係阻止唔到鬼面推線
所以出盾好明顯係為左防止駝鳥打到後排,呢關入面雙牆嘅主要作用就係呢個
而如果雙牆或灰係咁嘅作用嘅情況下,又真係唔明點解要停出,簡單講你唔係要保護後排咩
卡左未來2拉斯維加斯,兩隻飛蛾出得好快,然後又黎隻黑袋鼠
用魚人極速殺死飛蛾,多多錢你袋埋
然後出盡盾灰擋住袋鼠
後面超激任砌
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国
你隻50超激
同埋你d牆大狂都滿
點同佢比
我講得唔好
係我見悟空攻擊(即係會kb到鴕鳥)我就停出一陣
等鴕鳥打悟空
等悟空kb, 令到臭面噴唔到悟空
我最後換走左魔不轉牆貓
但都唔得
通常第二隻鴕鳥kb到3/4下悟空就死
跟住就好快輸
就係每次都kb到3-4下
但好快山豬出黎
夾硬打死山豬
第一隻鴕鳥未死但第二隻又出黎
悟空又未出得
稀有紅大傷個隻劍都好似打到鳥一兩下
同埋停盾你試下唔好真係停
出慢d等佢行番前

悟空有時打個過程太慢搞到miss
一係直接悟空食埋鬼面
照打入去打鳥, 博條線推慢d試下
簡單講用牆頂啦
你用悟空唔洗驚被鬼面噴
真係唔洗等駝鳥打悟空
你推前被鬼面打都一樣,唔出盾只會令悟空死得更快變左冇輸出
用唔用魔都係次要
疊到第2隻鳥
咁你要考慮下...遲d再打
清唔切鳥好慘
我個陣都擺低左好耐先打番
以前等級低咪又係咁打
嗰時冇冰雪用幼獸
其實用短CD 貓嚟打重好
冰雪都係2 隻龍貓價錢,覺得抵用先推薦
魔劍士正常根本打唔到
應該你嗰隻高LV?
2 隻駝鳥
第1 隻2500F出現
第2 隻6000F
成2 分鐘,龍貓都出左7 隻
er...咁可能我記錯
好似冇魚人
魔劍出嚟斬豬冇問題
有冇稀有嗰隻射手貓
3 階左都可以用
三階係咪要到30先進得?未進過

30 之後有足夠貓薄荷同XP就可以進化
等我打下薄菏關先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞