[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(12)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
但係有句: 二輯再見喎

二輯
話說點解唔出碟 好想買黎收藏
呢套無人睇 共享之家?
明秀問洪哲無挑之後隔左幾耐係mbc做節目
佢話5年

中字
https://www.bilibili.com/video/av78988951?from=search&seid=4587736509301367971
未睇 有時間實睇
究竟發生咩事無啦啦有個劉三絲?
5年其實算係咁,做錯就係做錯
仲有機會可以畀佢,希望可以好好珍惜
拜金泰浩PD所賜,劉在錫在MBC《玩什麼好呢》被培養打造成Trot新人歌手劉三絲
呢樣係真 希望洪哲要珍惜 唔好再錯
吉唔生性已經好心痛 難得佢後尾終於適應到
不過個金俊秀仲慘 明明無做錯但係隔10年先上得返大台節目
所以呢套綜藝根本就係 劉在石的無限挑戰

將佢當新人做,基本上都係將trot 入面嘅生態同工作流程展示出嚟俾人睇到,其實真係同kpop 好唔同 (有睇就會明),亦可以當係推廣trot 俾新一代認識吓

講真係因為由大神做,個迴響先好似而家咁好,由其他人做真係WTF 啦
點解佢咁有錢睇左開頭 好奢華
應該屋企本身有錢?再加上佢做歌手,都賺唔少
好奇佢呢間屋值幾錢
其實都係由大神自己多口開始

哩個系列係成套綜藝收視最高
不過以金泰浩性格應該有排先有二輯
又或者完左告別演唱會就即刻出二輯
佢哋開心已經足夠
@鳳凰天使TSKS

YT頻道"橫豎研究所"在曝光金建模性侵犯嫌疑的同時,也曝光了另一位藝人的性醜聞,並提及了《無限挑戰》。今日下午舉行的溜三絲首張專輯再見演唱會記者會上,劉在錫在記者會最後表示:"不是我。希望不要出現無辜的受害者。"接著他說:"《無限挑戰》今天登上了實時搜索榜,很多記者問我是不是那個人,瞬間非常驚慌。雖然很驚訝,但並不是我,為了不引起不必要的誤會,所以就順便跟大家講了"。

該頻道昨日公開了題為《震驚獨家,告發其他藝人性醜聞》的節目。聲稱遭到某藝人性騷擾的女性A某介紹稱"自己是在娛樂場所工作的人",並指認進行性騷擾的藝人"是當時出演MBC《無限挑戰》中的人"。演藝記者出身的金勇浩表示"據悉這位藝人非常有名,而且有著良好的電視形象","與金健模的關係非常深厚"。

太多廢青韓國藝人真係慘
溜三絲煮緊溜三絲個時個bgm 係以前舊陣時d 廣東歌
一竹篙打哂一船人
仲要亂咁拉關係
jm9
同埋點解唔直接公開性侵人嗰條友嘅名
又唔會公開佢本人嘅名

無啦啦有呢個youtube channel
可唔可信
有無人知3大音樂長老上d 其他綜藝叫咩名
好鍾意睇佢地3個
9up唔洗本
劉三絲攞新人賞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞