[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(12)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike

download 左bugs 個app 睇片
d 片得2個心心(其中一個我俾)
睇黎閒著幹什麼係韓國都唔係好hit.....
因為無限挑戰後遺症實在太大
我自己望到閒著只會諗點解在石身邊嘅唔係明秀 俊河 洪哲 亨敦 HAHA 吉
然後就無心機睇
唉,好撚想super7再嚟過,得大神一個頂住
Youtube Super Sound Bugs! channel upload 果日d 片 大部份都有10萬views 幾千likes 咁上下
湯巴 你當佢係"劉在石的無限挑戰"咁睇會好d
劉在石 vs 金太浩

老人院作曲家呢集笑死我
兩老係幾有火花嘅
應該用咩名果度都夠搞嘢啦
連在石都控唔到場
兩老輩份太高 在石又唔熟佢地 冇得出聲
@韓國me2day

【TVreport】[MBC新試播節目《共有之家》官方海報公開]25日,MBC新試播節目《共有之家》公開了5人5色魅力的官方海報,預告了前所未有的華麗陣容。該節目是明星們聚在一起生活,共享自己物品的真人秀節目。期待金俊秀-朴明秀-盧洪哲-朴河娜-澯美等5名成員在平凡的日常生活中實踐多種共享方法,感受「共享經濟」。節目將於韓國時間12月11日晚10時5分首播。

竟然佢兩個有機會合作,希望今次明秀唔會俾佢激親
一定會追
R.I.P
第一套睇既韓綜就係青春不敗 g7
雖然唔熟偶像,但真係好惋惜
大小惡魔要追
以前覺得洪哲都幾幫明秀 成日疾佢
真係唔好喺金泰浩前亂講野
劉大神又講野俾金泰浩捉咗去煮拉麵
新人歌手溜三絲
閒著干什麼我覺得好好笑
點解好似無乜人鐘意睇
溜三絲
越搞越大唔知遲啲會唔會真係搞全國巡迴
告別演唱會22/12
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞