[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(12)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
近排好多啲短片cut出黎 睇返都覺得好笑
隔一排睇返又有新笑點
最神奇明明都成十年前嘅梗但依家都仲笑得出
慢慢由第一集開始又煲多次
無限~排戰~!!
@鳳凰天使TSKS

#閒著幹嘛呢?# MBC綜藝《閒著幹嘛呢?》獲得第32屆韓國PD大賞綜藝部門作品獎,作品性得到了認可。去年7月27日開始首播的MBC《閒著幹嘛呢? 》是以固定出演者劉在錫為中心進行各種項目,每集都嘗試著變化,將新穎的趣味和人文主義作為禮物贈送給家庭劇場,今後會展現怎樣的面貌也十分令人期待。​​​​
今集勁有無挑feel 喊咗
Bgm都用返無挑style
求老爹固定
見大神有partner 好開心
老爹好識揾自已定位要點做節目
雖然係真性格
老爹啱做季播多啲
一做耐就會力不從心
Two限挑戰
@活體复讀機

【theqoo】閒著幹嘛呢的觀眾留言版近況

注:
節目留言板是最直接反應觀眾感受的地方,節目組如果參考網上評論大部分也是參考留言板,藝人大多也會去看留言板上的評論。
關於朴明秀單獨說一說
theqoo時不時也有表揚朴明秀的貼,因為捐款朴明秀在韓國好評不少,還有因為節目效果喜歡他和完全不喜歡他的人都有。
沒有無挑後,他作為身價較高的藝人遇到困境,節目組想邀請他但是資金不夠,他怕答應了自己身價之後也會下降,所以現在固定節目不多,今年固定新節目好像只有物以類聚和mr.trot

其實唔鐘意明秀嗰啲係咪大陸人黎
冇睇新節目
呢排一做完功課番煲追尾
睇返鄭總務計數咁叻但係又理解唔到遊戲就好好笑
其他國籍點都會有人唔鍾意嘅
但班蝗係全部都唔鍾意老爹 玻璃心
岩岩睇返到週六週六 那傢伙
https://www.youtube.com/watch?v=ftAiK8EC5nE

好經典 睇完都係會笑
無人討論
湯丸巴知唔知咩事?
啱啱搵到呢個channel
https://www.youtube.com/channel/UC9idb-NIhZrI6wkPesc3MUg/videos
應該係由6號開始無挑個官方fb page會同呢個channel合作post返啲legend特輯喺fb度
無挑惡婆婆
其實咁幾好,儲足精神一次過爆出嚟,好過佢無精神集集做
https://www.facebook.com/realmudo/videos/588895191745237/
佢似係post返啲cut出黎俾人重溫下
頭先上去一睇見到好多段五分鐘既片
但反而오분순삭YT未睇到無挑啲cut
Sor 自膠
原來佢本來有個無挑playlist
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞