[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(12)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
@鳳凰天使TSKS

#爸爸本色# 歌手吉將公開與家人的日常生活,備受關注。將於明晚播出的ChannelA綜藝《爸爸本色》中,吉將公開與自己的兒子夏音還有妻子寶凜的日常生活,妻子寶凜也支持吉的決定,比任何人都積極為丈夫的所作所為加油助威。吉在節目播出前公開的預告片中,對妻子寶凜的描述是:"她是在很遠的鄉下長大的純樸的朋友,比我小10歲,性格和我有很大的不同。 "

今年1月,吉和岳母一起出演ChannelA綜藝《眼神交流》時,他因酒後駕駛而進行自我反省,之後時隔3年首次站在大眾面前。他在節目中向岳母謝罪,並承諾要舉行公開婚禮。當天的預告中,吉就婚禮一事遺憾地表示"由於新冠肺炎的擴散,目前只進行了登記結婚。"

妻子寶凜吐露了這段時間的心情"這段時間沒能正常出門,也沒有接朋友的聯繫","連有了孩子都沒法說,真鬱悶"。她說決定參加節目是為了支持丈夫,她比任何人都鼓勵他出演《爸爸本色》。吉在對兒子的關愛的同時,也決心要作為堂堂正正的爸爸,儘自己最大的努力。

LEESSANG兩個轉行靠上親子節目賺錢
以前好鍾意佢地
依家真心不了
兩條友都神神化化咁
Gary好正常啊
原來吉仔好得意
好多頭髮
朝早都有啦
其實凌晨點幾兩點都有
今集好好睇
快D搵埋洪哲啦屌
哈哈係睇到ig自己嚟好慘
睇到孝利係螢幕出現好開心
好鐘意家族誕生 國民兄妹
Pet鐘國
話佢哋兩個靠上親子節目賺錢,咁其實都係有需先有求啫
唔係有觀眾睇,電視台又點會搵佢哋拍啫
武漢肺炎咁撚勁,有咩好過係屋企拍仲要有錢收
同埋講真呀,唔使搵奶粉錢咩
你可以唔鍾意佢哋,但我又覺得無必要踩多腳
gary 唔係好有錢架咩
anyway gary 出返鏡, fans 應該開心嘅
至於吉,希望佢做人老豆,真係唔好再犯錯
我意思係佢地好多野都收收埋埋咁
絕對冇踩佢地同唔鐘意
有啲後悔del左家族誕生
應該share比你地先del
依家DL返咪得
你有齊咩?
我意思係我已經唔要,但而家諗返應該先問你地要唔要先del
B站好似齊
好耐無追無挑po同睇無挑
由第一集睇 追晒4百幾集(有D無中字都睇晒),睇到15年 66特集
唔知咩原因又無睇到落去
近排無意中又睇返軍人特輯,又追返晒
發覺無挑真係好正 會想一路睇落去 毒癮
仲認得係舊登熟悉面孔 湯巴 盧巴 yoona巴 瘋狂存在感 懵智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞