[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(12)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
係咪節目嚟
今集有提吉
仲係黑影+那家伙
洪哲近排好少節目
搵夠啦
Yolo玩夠就返一返工 自由自在
原來rain好多首歌都係吉作曲
可惜自暴自棄
下集得閒做乜野就有
Solo歌手做到上殿堂級一定有原因嘅
光熙r節目做好似已經變成佢個人定位... 唔同節目都係怨婦人設咁
大神扮光熙好似
光熙喺金泰浩入黎之後成個人靜哂縮哂咁
係咪屌柒過佢
叫得六六,睇黎係無挑回歸一次賣炸雞,幫受疫情影響嘅炸雞生意
無挑時代留落黎嘅問題啦
俾觀眾屌得多,冇哂自信,預備好都發揮唔到,所以大神同pd先呃佢,唔同佢講係拍閒著幹甚麼
金泰浩一入黎佢咪諗好多野,怕自己表現唔好,冇得再做節目,一諗就更加縮唔敢放膽講野
金腹黑都唔知係咪特登中途拍緊先前門入黎
光熙好可憐明明綜藝感係有 又係堂堂正正選第六人入嚟 (雖然張東民最後大熱倒灶)
工作環境又大 未過適應期就要去當兵 當當下無挑就摺咗傳聞佢喺軍隊哭𠹌咗
好似特登俾佢攝下鏡咁
搵咗幾位係光熙最少節目份量
佢嗰時係需要多啲時間適應無挑,其實佢一直好努力,但俾觀眾越鬧越冇自信,惡性循環
當兵一出黎又就俾經紀人累到喺全知做得兩集
希望佢可以發展順利啲
同dony處境一樣 放少少做節目就俾觀眾鬧到狗血淋頭
搞到縮埋唔敢講太多嘢
其實我覺得佢啲骨頭舞幾好笑
光熙依家都唔差呀
週偶又有固定,三個人嗰陣有鍾意嘅Idot上都唔係好想睇
飛咗嗰兩件垃圾都留返光熙係度證明佢係ok嘅
佢啱啱入無挑嗰陣我都幾鍾意佢,成個八婆咁,又紙片人舞
最近先有個新既 -盧洪哲的遊擊約會
https://youtu.be/PnUgLDtvavQ

仲有Quiz and Music Show +幫我找房子吧
加埋佢自己個麵包書店 唔算少工作 有排忙啦
無世亨無世皓仲正
希望佢行花路加油
而家先睇到Jin結婚
@哎一股清流
【theqoo】光熙的MBTI檢查結果(心酸...)
光熙的結果是ESFJ

聖圭: 光熙哥經常在節目中苦惱自己該做什麼(p1)

李龍真之前有機會和光熙深入溝通過, 光熙覺得在演藝圈生活中不能有半點非議和小問題
但是,在李龍真看來這個強迫是十分嚴重,所以作為哥哥非常擔心.
關於上傳SNS也會考慮很多時局和情況後才上傳.(p2)

精神醫學科專家說的話是:
像光熙一樣想法非常多的人,一直苦惱不需要想的東西—>這些苦惱會給自己帶來不安—> 這不安又會引發更大的苦惱,這會形成惡性循環。

光熙覺得自己有過一次很好的機會,但是沒能達到人們的期待,所以感到抱歉和有負擔.(p6)

作為參考,這個檢查不是在網絡上流傳的,而是通過1個多小時的正式檢查出來的結果

評論p7

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞